Kendte31. juli 2022

Andreas Odbjerg med opsang til publikum: – Det er ikke sjovt

Til søndagens udgave af Grøn Koncert i Valbyparken havde den 34-årige hitmager et vigtigt budskab til publikum
Odbjerg
Det var under søndagens udgave af Grøn Koncert, at Andreas Odbjerg gav publikum en opsang
 Foto: Mikael Rieck

Søndag eftermiddag er tusindvis af koncertglade danskere mødt op i Valbyparken, hvor årets sidste "Grøn Koncert" finder sted.

På programmet er store navne som Andreas Odbjerg, Tessa, Suspekt og Drew Sycamore at finde, og i disse minutter har førstnævnte allerede været på scenen.

Undervejs i koncerten havde den 34-årige Andreas Odbjerg dog en lille opsang til publikum.

Inden han spillede hittet "I morgen er der også en dag" bad han nemlig de fremmødte om at bevare den gode stemning og droppe ølkast.

– Skal vi ikke lige aftale, at vi kaster ikke med øl, vi kaster ikke med shotsrør, vi kaster ikke med noget som helst. Man drikker det, man køber, sagde Andreas Odbjerg og fortsatte:

– Hvis der er nogen, der alligevel gør det, så må man godt tage lidt hårdt fat i nakken og sige "det er ikke sjovt", okay? Men med kærlighed, masser af kærlighed. Vi skal virkelig passe på hinanden, lød det.

Andreas Odbjergs opsang til publikum kommer desuden to dage efter, at den danske sangerinde Drew Sycamore fik et shotsrør i hovedet, da hun spillede til Grøn Koncert i Odense.

Sangerinden valgte derfor at afbryde sit show, og kort efter delte hun sin oplevelse på Instagram, hvor hun ligesom Andreas Odbjerg opfordrede folk til at stoppe med at kaste ting på scenen.

– Jeg håber, I vil være med til at passe på hinanden og os der står på scenen. Vi er ikke lavet af hverken sten eller binær kode. Vi er rigtige mennesker, skrev hun blandt andet.

Sponsoreret indhold