Kendte13. juni 2022

Mangemillionæren Birgit Aaby klar til sommeren: Kaster millioner efter sommerhus

Den tidligere “Løvens Hule”-stjerne Birgit Aaby er for alvor klar til nyde de, forhåbentligt, varmere stunder vi nærmer os med sit nye fritidshus i Hornbæk
Birgit Aaby
Den tidligere investor i "Løvens Hule" har kastet millioner efter et nyt sommerhus.
 Foto: Hanne Juul

Der er tydeligt en stemning efter at finde det helt rette sted at tilbringe de danske sommeraftener blandt kendte danskere, der har plads at give af i pengepungen.

For nylig kunne SE og HØR fortælle, hvordan sangeren Christopher og hans hustru, Cecilie Haugaard har erhvervet sig en sommerresidens i Odsherred.

Men også rengøringsdronningen Birgit Aaby har haft føleren ude efter et nyt sted, hun kan kalde sit.

Noget, hun så sandelig også er lykkedes med, da hun for nylig har scoret et 173 kvadratmeter stort fritidshus i Hornbæk.

Herligheden har hun måtte give intet mindre end 9,5 millioner for ifølge det tinglyste skøde.

Den tidligere “Løvens Hule”-investor arbejde da også hurtigt, for huset nåede kun at ligge til salg i en måned, inden hun i maj underskrev købsaftalen på sommerhuset med syv værelser.

Artiklen fortsætter under billedet

Birgit Aaby
Birgit Aaby har købt sig et knap 10 millioner dyrt sommerhus i Hornbæk nær vandet.
 Foto: Skråfoto

Mangemillionæren kan se frem til allerede at overtage nøglerne den 15. juni, så der er snart mulighed for, hun kan nyde de – forhåbentligt – lune sommeraftener.

Huset ligger nemlig tæt ved både vandet og Hornbæk Havn, så der er lagt i kakkelovnen til lange ture langs vandet eller en god middag på havnen.

Sponsoreret indhold