Kendte20. maj 2022

Biseksuel og solomor: Her er historien om Amber Heard

SE og HØR tegner et portræt af den skandaleombruste skuespiller, som lige nu er den ene part i en meget offentlig og meget beskidt retssag mellem hende og eksmanden Johnny Depp
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Som den ene part i den meget spektakulære retssag, som optager det meste af verden lige nu, er Amber Heard nok klodens mest omtalte kvinde pt.

Men hvad ved vi egentlig om skuespilleren udover, at hun er Johnny Depps ekskone og blandt andet spiller med i filmen ”Aquaman”? SE og HØR tegner her et portræt af den skandaleombruste skuespiller.

22. april 1986 kommer Amber Laura Heard til verden i Austin i Texas. Hun vokser op i et konservativt katolsk hjem med mor, far og hendes lillesøster Whitney under beskedne økonomiske kår.

I sine unge år deltager hun i forskellige skønhedskonkurrencer, og som 17-årig dropper hun ud af skolen for at forfølge en modelkarriere i New York. Senere hen prøver hun i stedet lykken i Hollywood, hvor drømmen om det store lærred tager hende hen.

I 2004 kastede det et par jobs af sig, da hun medvirkede i to musikvideoer og desuden landede småroller i tv-serier som blandt andre ”The OC”. Op gennem 00’erne landede hun flere og flere roller, og i 2008 lander hun sin første hovedrolle ”All the boys love Mandy Lane”. Hendes store gennembrud kom dog først i 2008, da hun spillede over for Seth Rogen og James Franco i ”Pineapple Express”.

Kæreste med kvinde

I 2008 sprang hun ud som biseksuel, da hun indledte et forhold til fotografen Tasya van Ree. At springe ud som biseksuel kan virke kontroversielt for en, som er vokset op i et katolsk hjem, skuespilleren vendte Gud ryggen og blev ateist, da hun som 16-årig mistede sin bedste ven i en trafikulykke.

Parret var sammen fra 2008 til 2012. Dengang var det ikke tilladt for homoseksuelle at blive gift, men Amber tog van Rees efternavn og skiftede tilbage igen til Heard, da de gik fra hinanden.

Forholdet til Tasya fik konsekvenser for Ambers karriere, da filminstruktørerne tvivlede på, at han kunne spille en heteroseksuel kvinde i en romantisk film. Hun tog dog opgaven på sig og modbeviste dem.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/mega24059_006.jpg
 Foto: MEGA

Amber Heard og hendes tidligere kæreste fotografen Tasya van Ree (Foto: MEGA)

Forhold mellem Amber og Tasya var efter sigende også stormombrust og har været bragt på banen i den verserende retssag. I 2009 blev Heard anholdt men dog ikke sigtet for partnervold mod Tasya van Ree efter et skænderi i Seattle-Tacoma International Airport.

I 2016 hævdede van Ree dog, at Heard var blevet fejlfortolket. Eksparret er stadig tætte venner den dag i dag.

Faldt for Depp

I 2011 landede hun en rolle i filmatiseringen af gonzolegenden Hunter S. Thompsons roman ”The Rum Diary” - og det var her, hun mødte Johnny Depp. Året efter offentliggjorde deres forhold. I 2014 blev de forlovet, gift i 2015 og fem måneder senere søgte Amber om skilsmisse. Allerede dengang føg beskyldningerne om vold mellem dem, og Amber søgte om et polititilhold, hvilket hun fik.

I 2018 afslørede Amber i en klumme i Washington Post, at hun havde været udsat for partnervold uden at nævne Johnny Depps navn. Depp blev efterfølgende kaldt wife beater i den britiske presse og hævder, at han mistede højtbeetalte roller på bekostning af hendes klumme. Og det er årsagen til, at de lige nu bekriger hinanden i retten. Depp har sagsøgt Heard for 50 millioner dollars, mens hun har sagsøgt Depp for 100 millioner dollars.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/mega856838_008.jpg
 Foto: MEGA

Amber Heard og Johnny Depp var et flot par, men vi kan vist roligt slå fast, at de ikke var gode for hinanden. (Foto: MEGA)

Står det til Depps fans, skal Heard fyres fra ”Aquaman 2”. Mere end tre millioner har underskrevet underskriftindsamlingen, som har til formål at få Warner Brothers til at fjerne Heard fra filmen. Underskriverne kalder Warner Brothers for hyklere, da det var dem, der for år tilbage fyrede Depp fra ”Fantastiske skabninger” efter forlydenderne om partnervold.

Hvem er far til barnet?

Siden Amber blev skilt fra Depp, er hun blevet mor. I juni 2021 overraskede hun alle, da hun afslørede, at hun havde fået datteren Oonagh Paige Heard. Barnet kom til verden via en rugemor, og skuespilleren har aldrig afsløret, hvem der er far til barnet. Mystiske omstændigheder er guf for rygtebørsen, som har spekuleret i, om Ambers eks, Elon Musk, har ageret sæddonor.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/mega31156_001_1.jpg
 Foto: MEGA

Amber Heard dannede par med Elon Musk efter skilsmissen fra Johnny Depp (Foto: MEGA)

Hun og Tesla-rigmanden datede fra 2016 til 2017. Efter fire måneder fra hinanden gav de forholdet endnu et skud men fra altså endeligt fra hinanden i februar 2018. Det er sjældent, man ser Oonagh på sociale medier, og når hun optræder, er det enten med ansigtet dækket eller pegende væk fra kameraet.

Hvem faren er, får vi nok aldrig at vide. Til gengæld finder vi snart ud af, hvem der vinder den meget omtalte retssag mellem Johnny Depp og Amber Heard.

Sponsoreret indhold