Kendte20. maj 2022

Av, av, av... Ekskæreste slagter Johnny Depp i retten

Av for den...
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20220519-175704-1-1600x1066we.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Der var ikke meget hjælp for Johnny Depp at hente, da hans ekskæreste Ellen Barkin torsdag indtog vidnestolen i skuespillerens retssag mod Amber Heard.

Tværtimod viste vidneudsagnet sig at blive en brutal affære for "Pirates of the Caribbean"-stjernen.

Ifølge E! Online mødte Johnny Depp og skuespillerinden Ellen Barkin hinanden tilbage i 1990 og spillede senere sammen i filmen "Fear and Loathing in Las Vegas".

Ifølge Ellen Barkin kendte de to hinanden i omkring ti år - først som venner og siden som kærester eller som elskere, som Eller Barkin rettede det til i retten.

Det romantiske/seksuelle forhold mellem Johnny Depp og Ellen Barkin varede omkring fem måneder, og var - ifølge hende - en voldsom affære.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20220519-221005-5-1600x929we.jpg

Ellen Barkins vidneudsagn var optaget og blev vist frem i retten på storskærm. Foto: Ritzau Scanpix

I hvert fald beskyldte hun i retten Johnny Depp for at have haft voldsomme humørsvingninger i løbet af deres forhold, mens han ligeledes skal have været sygeligt jaloux.

Noget, som også Amber Heard har beskyldt skuespilleren for ved flere lejligheder.

- Han var virkelig bare jaloux, lød det fra Ellen Barkin i retten.

- Han var kontrollerende. Spurgte altid: "Hvor skal du hen?", "hvem er du sammen med" og "hvad skal I lave?", fortsatte hun.

Hun fortalte ligeledes, at hun engang havde en rift på sin ryg, hvilket angiveligt gjorde ham rasende.

- Han blev meget, meget sur og beskyldte mig for at have været i seng med en anden. Det var meget normalt, at han blev jaloux og kontrollerende, hvorefter han blev sur og krævende.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega856838_001_0.jpg

Arkivfoto af Amber Heard og Johnny Depp. Foto: MEGA

Ellen Barkin blev også spurgt, om hun nogensinde havde været vidne til, at Johnny Depp var "ude af kontrol", hvortil hun svarede ja.

- Engang kastede han en vinflaske gennem hotelværelset, da vi filmede "Fear and Loathing in Las Vegas", sagde hun og fortsatte:

- Jeg kan ikke huske, om flasken var fuld eller tom, og den ramte hverken mig eller nogen andre, men det kunne den nemt have gjort.

Ellen Barkin nævnte i retten ikke noget om, at Johnny Depp nogensinde var voldelig mod hende, hvilket er det, som hele retssagen handler om.

Johnny Depp har nemlig hevet Amber Heard i retten, fordi hun tilbage i 2018 skrev en klumme om, at hun er et offer for hustrumishandling.

Amber Heard har flere gange påstået i retten, at Johnny Depp tæskede hende, når han blev sur eller jaloux.

Johnny Depp har dog afvist alle beskyldninger om vold, og mener tværtimod, at det er Amber Heard, som har været voldelig mod ham.

Retssagen er stadig i fuld gang, men synger så småt på sidste vers, da den slutter i næste uge.

Sponsoreret indhold