Reality9. marts 2022

Teitur Skoubo tiltalt for voldtægt

Realitystjernen Teitur Skoubo er blevet tiltalt for voldtægt.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Søndag den 28. november klokken 04.02 klappede håndjernene om håndleddene på "Paradise Hotel"-vinderen Teitur Skoubo i Odense.

Realitystjernen, der kommer fra Færøerne, blev på stedet sigtet for voldtægt. Syv timer senere blev han i et grundlovsforhør varetægtsfængslet i fire uger frem til 20. december.

SE og HØR har fulgt sagen tæt, og nu er Teitur Skoubo ikke længere sigtet, men tiltalt for voldtægt.

Det kan Ekstra Bladet onsdag aften afsløre, efter at have fået aktindsigt i anklageskriftet.

Ifølge retsbogen, som SE og HØR har fået aktindsigt i, voldtog Teitur Skoubo en kvinde i en lejlighed i den fynske hovedstad.

SLÅET I HOVEDET

Ifølge SE og HØRS oplysninger var flere kendte mandlige realitystjerner taget til Odense for at feste. I løbet af natten indfandt de sig på et diskotek i byen, hvor der blev drukket tæt.

Her mødte Teitur Skoubo den kvinde, som senere har anmeldt ham for voldtægt.

Artiklen fortsætter under billedet …

https://imgix.seoghoer.dk/20201001_wen_-_singletown_51.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Teitur Skoubo blev kendt for sin deltagelse i "Paradise Hotel", hvor han vandt sin sæson. I dag bor færingen i Marbella i Spanien og arbejder som online coach. Foto: Kaspar Wenstrup

Ud på natten besluttede Teitur Skoubo sammen med kvinden og hendes veninde sig for at tage hjem til en lejlighed i midtbyen.

Ekstra Bladet har tidligere beskrevet, hvordan realitystjernen og kvinden blev enige om at have sex. Men pludselig udviklede det sig voldeligt, hvilket kvinden ikke havde lyst til. Det fik kvinden til at trække sit samtykke tilbage.

Ifølge politiets sigtelse - som nu er blevet til en tiltale - slog Teitur Skoubo kvinden i hovedet og på kroppen.

’ … At have slået F flere gange mod ansigt og krop samt voldtaget F, der efter voldsudøvelsen havde trukket sit samtykke til samleje tilbage, sigtede gennemførte alligevel samleje med F, der ikke samtykkede og af flere omgange bad ham stoppe og sagde nej, sigtede stoppede først, da hun højlydt råbte om hjælp’, står der i de officielle dokumenter fra retten i Odense.

Dommer Karin Bøgh Pedersen valgte at fængsle Teitur Skoubo, da hun fandt, at der var begrundet mistanke mod manden for, at han havde overtrådt straffelovens paragraf 216, stk. 1.

LØSLADT

Af retsbogen fremgår det, at dommeren især lagde vægt på tre vidneudsagn og en lægelig undersøgelse af offeret. Samtidig skulle vidner fra diskoteket afhøres og den sigtedes mobiltelefon undersøges af politiet.

Realitystjernens forsvarsadvokat, Ib Gorm Pedersen, kærede rettens kendelse til landsretten på stedet for at blive løsladt.

Mandag blev sagen taget op i Østre Landsret, hvor der var lukkede døre. De tre dommere mente ikke, at beviserne var stærke nok til at varetægtsfængsle realitystjernen.

Artiklen fortsætter under billedet …

https://imgix.seoghoer.dk/odense_natteliv.png
 Foto: Ritzau/Scanpix/Katrine Hørup Noer

Teitur Skoubo er tiltalt for at have voldtaget en kvinde efter en bytur i Odense. Foto: Ritzau/Scanpix/Katrine Hørup Noer

’Efter de foreliggende oplysninger, herunder navnlig genafhøringen af A, finder landsretten, at der ikke er begrundet mistanke om, at sigtede har gjort sig skyldig i overtrædelse af straffelovens § 216, stk. 1’.

’Byrettens kendelse ændres derfor således, at sigtede løslades’, står der i kendelsen, som SE og HØR har fået aktindsigt i.

Straks blev paradisoen løsladt fra arresten i Odense, hvor han havde siddet fængslet siden tidlig søndag morgen. Siden har Teitur Skoubo været sigtet i sagen, men er altså nu tiltalt for voldtægt.

SE og HØR har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Teitur Skoubo. Ligeledes ønsker hans forsvarsadvokat ikke at udtale sig om sagen.

Sponsoreret indhold