Nyheder2. december 2013

Emil Thorup: Så vild er hans nye krop

Se TV-værtens færdige resultat på bodybuilder-foto
Af af
Emil Thorup er færdig med at være fedladen
Emil Thorup er færdig med at være fedladen
 Foto: All Over



Emil Thorup kunne lørdag aften invitere sine venner, familie og kendis-kolleger, da han holdt en lanceringsfest af in nye krop.

De sidste tre måneder har TV-værten levet på en streng diæt og med et hårdt træningsprogram for at transformere sin krop.

Og Emil Thorup selv er intet mindre end ekstatisk over resultatet.

- Jeg har det fucking fantastisk med min krop lige nu. Men som træneren Anne Bech også siger: "Det er første og eneste gang i dit liv, at du kan opleve denne her følelse, for du kan aldrig lave den forvandling igen". Nu har kroppen vænnet sig til det her, så hvis jeg går hen og bliver lidt fedladen igen og så begynder at træne mig op igen, så vil det aldrig være samme følelse. Det er sådan en jomfrufølelse af at lave sin krop om. Så nu nyder jeg det, fortæller han til Seoghør.dk.

Se mere af Emil Thorup forvandling

Undervejs i forløbet har Emil Thorup fået taget billeder for at vise de fremskridt, der har været. Og i fredags fik han så taget det sidste billede, som er blevet lækket på nettet.

- Der kommer et billede ud på torsdag, som er fuldstændig vanvittigt. Jeg har aldrig set noget lignende. Vi fik taget sådan nogle professionelle fitness-billeder, hvor vi bliver udtømt med salt og en masse vand, jeg kender det ikke, men det er sådan bodybuilder-agtigt. det billede fik vi taget i går, og det har jeg projekteret op på væggen til festen. Det er ikke offentligt endnu, forklarer han.

Men en af gæsterne valgte at fotografere de færdige resultat og smide det op på Instagram. Se det vilde slutresultat herunder.

Emil Thorup trøster Pernille Rosendahl

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/1ca97c84ebe44f8a88a8727323269066.jpg


Emil Thorup er gået fra splejs til yderst veltrænet TV-vært (Foto: Instagram)

Se galleriet med Geggos vilde forvandling lige her




Sponsoreret indhold