Kendte13. februar 2022

Nicklas Bendtners eks gør det officielt: Natasja Madsen har fundet kærligheden

Den 33-årige fodboldguru og supermodellen, 25-årige Natasja Madsen, er for længst fortid
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Man skal holde tungen lige i munden, hvis man skal forsøge at holde styr på både fodboldspillere og modellers parforhold – flere af dem har det nemlig med at blive kærester på kryds og tværs.

Det er efterhånden en håndfuld år siden, at den garvede fodboldspiller, Nicklas Bendtner, dannede par med modellen Natasja Madsen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/bendtner_4_4.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Nicklas Bendtner og Natasja Madsen gik fra hinanden i begyndelsen af 2018. Foto: Mikael Rieck

Efterfølgende fandt hr. Bendtner endnu en model at kaste sin kærlighed på – nemlig nu 29-årige Philine Roepstorff. Men de to danner som bekendt heller ikke længere par.

Til gængæld har fodboldtalentet fortsat sit kærlighedsliv i modelverdenen, og nu er det således modellen Clara Linnea Wahlqvist fra Sverige, der er på krogen.

Og også ekskæresten, Philine, er kommet videre. Sjovt nok i fodboldens verden, hvor hun i den grad er faldet for fodboldspiller Jacob Bruun Larsen.

Noget tyder altså på, at de to verdener går ganske glimrende hånd i hånd. Og så måske alligevel ikke.

I hvert fald har Bendtners ekskæreste, Natasja Madsen, holdt sig fra fodboldtalenter og i stedet fundet lykken i den modelverden, hun allerede kender så godt.

Artiklen fortsætter efter Instagram-opslaget ...

I en story på Instagram afslører hun nemlig, at hun og den jævnaldrende model James Turlington er blevet kærester.

Og hr. Turlington er ikke hvem som helst.

Han er nemlig den heldige indehaver af en nevøtitel til supermodel Christy Turlington, 53, som i den grad var et af de hotteste catwalk-navne tilbage i 90’erne.

Billeder fra Instagram viser desuden, at Natasja Madsen allerede er en del af Turlington-familien. I hvert fald deltog hun i sin svigermors fødselsdag for knap en måned siden.

Se billederne nedenfor:

Sponsoreret indhold