Kendte3. februar 2022

Ashton Kutcher tager hustru Mila Kunis på fersk gerning

Det er ikke kun herhjemme, at det kan være ganske populært at holde en tør januar og altså lægge al alkohol på hylden – nogle tager dog måneden en anelse mere seriøst end andre
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hjemme hos den 43-årige skuespiller Ashton Kutcher og hans skuespillerinde hustru, Mila Kunis, 38, har de den seneste måned holdt hinanden op på, at januar kun skulle gøres våd af kaffe og andet ikke-alkoholiske drikke.

Hverken vin, øl eller cocktails har derfor været velkomne hjemme hos Hollywoodparret.

Men noget tyder på, at Kunis havde en anelse sværere ved, at januar var hele 31 dage lang kontra hendes husbond, der meget snu fangede hende på fersk gerning.

Det afslører han med en morsom video på sin Instagram-profil.

I videoen fortæller han først med en hviskende stemme, at han er ret sikker på, Kunis ikke er ved at lave sig en varm kop kaffe, mens han efterfølgende spørger hende, hvad det er, hun har gang i.

- Skål for at ’dry january’ snart er ved at være ved sin ende, skriver han i teksten til videoen, der viser, at det for Kunis blev den 1. februar lidt tidligere, end det gjorde for Kutcher.

Artiklen fortsætter under opslaget

Parret, der for alvor fandt kærligheden til hinanden tilbage i 2012, mødte hinanden under optagelserne til serien ”That ’70s Show” i 90’erne.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mila_og_ashton.jpg
 Foto: MEGA

Mila Kunis og Ashton Kutcher. Foto: MEGA

De to blev gift i 2015, og kærligheden mellem dem er vist kun blevet større med tiden.

Sammen har de børnene Wyatt Isabelle på syv år og Dimitri på fem år.

Sponsoreret indhold