Reality24. januar 2022

Ikke en aprilsnar: Emil Olsen flytter sammen med kæresten

Efter godt et år har Emil Olsen og hans kæreste nu besluttet at flytte sammen.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

1. april venter der et helt nyt liv for "Paradise"-vært Emil Olsen.

Og nej, det er ikke en aprilsnar - den er god nok.

Emil Olsen, 26, og kæresten, skuespiller Alex Østergaard, 27, flytter sammen i en ny lejlighed.

- Ikke nok med, at jeg flytter lejlighed 1. april, så flytter jeg også sammen med mit yndlingsmenneske, skriver Emil Olsen i en sød Instagram-story.

Her deler han et billede af ham og Alex Østergaard i smukke omgivelser i naturen, hvor han deler den gode nyhed.

Til SE og HØR fortæller Emil Olsen via en telefon fra Mexico, hvor han lige nu er i gang med optagelserne til næste sæson "Paradise", at det egentlig var planen, at han skulle finde en ny lejlighed alene.

- Jeg ville ikke presse Alex til at flytte sammen, men så var vi ude at se på den her lejlighed sammen, og så besluttede vi, at det var nu: Tidspunktet, vi skal flytte sammen.

- Den er så fucking flot, der skal vi bare bo. Det er det lækreste at starte det her kapitel sammen - vi følte den bare begge to.

Emil Olsen forklarer også, at den megen isolation og coronakarantæne, han og Alex Østergaard har gået igennem i det halvandet års tid, de har været kærester, kun har gjort gode ting for parforholdet.

- Vi har lært rigtig meget af hinanden, fordi vi har gået så meget op og ned ad hinanden. Det føles bare rigtigt, og når det føles rigtigt, så er det det nok også. Så skal man tage aktion, siger "Paradise"-værten.

Emil Olsen bor lige nu i en etværelses i Hvidovre, mens Alex Østergaard har et værelse på Frederiksberg. Men nu slår de to altså snart pjalter og Ikea-møbler sammen i en treværelses lejlighed på 91 kvadratmeter i Ørestad med udsigt over København fra 15. etage.

- Jeg glæder mig bare så meget. Jeg glæder mig til at have gæster, folk rendende, housewarming ... Men mest af alt til at være sammen med den mand, jeg elsker, hele tiden.

- Det lyder så fløde og violinspil, men ... mig og ham og min kat. Jeg glæder mig så meget til at begynde på det hele og komme hjem og købe møbler, slutter "Paradise"-værten, der skal filme i Mexico en lille måned endnu.

Sponsoreret indhold