Kongelige19. november 2021

Useriøs hertuginde: Meghan Markle leger egern og drikker af babyflaske

Det kan godt være, at hun er en fornem dame, men det betyder ikke, at Meghan Markle ikke også kan lege med på sjove fjollerier
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den amerikanske talkshow-vært Ellen DeGeneres er altid klar på en sjov prank af den eller den anden art, og denne gang har hun fået hertuginde Meghan med på legen.

Den 40-årige forhenværende "Suits"-skuespillerinde besøgte torsdag "The Ellen Show", hvor hun fik rig mulighed for at vise sine evner som komiker frem.

Med en øresnegl i ørene fik Meghan instruktioner fra den 63-årige Ellen DeGeneres om, hvad hun skulle gøre, mens Markle bevægede sig rundt uden for tv-studierne.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/meghan-ellen-prank-858.jpeg
 Foto: YouTube

(Foto: MEGA)

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2021-11-19_kl._08.17.31.png
 Foto: YouTube

Meghan Markle spiser chips som et egern. Bare fordi. (Foto: YouTube)

I klippet fra torsdagens program ses det, hvordan Markle blandt andet kontakter en kvinder, der sælger krystaller og råber "god energi", mens hun rører ved de populære Los Angeles-krystaller.

- Jeg har helende kræfter. Kan du mærke mine kræfter, lyder det fra Meghan Markle i klippet.

Ellen DeGeneres får også Meghan Markle til at spise chips som et lille egern, drikke fra en babyflaske, hun trækker op af sin taske, mens hun siger:

- Mor her har brug for noget mælk.

Der er altså mere eller mindre ikke det, Meghan Markle ikke er klar på at gennemføre - i hvert fald når hun optræder på nationalt tv.

Efter de mange fjollerier kunne Markle i et mere roligt interview fortælle, hvordan hun og den 37-årige prins Harry formåede at tage til en Halloweenfest, uden at det blev opdaget, hvem de var takket være deres kostumer.

Se klippet med Meghan Markle hos Ellen her:

Sponsoreret indhold