Krimi16. oktober 2021

Bygade ramt af græskar-massakre

Hundredvis af græskar er i nattens ly og mørke blevet ødelagt i Silkeborg
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I Silkeborg Midtby var der lagt op til den helt store "uhyggelige" efterårsferie med hundredvis af halloween-græskar med grimasser, der skulle lyse Nygade og Søndergade op.

Men en eller flere gerningsmænd var tydeligvis ikke spor fan af hyggen. For da natten gik på hæld, blev byens borgere mødt af et frygteligt syn af græskarkød og -kerner spredt for alle vinde.

- Der har været hærværk i Nygade og Søndergade i nat på den smukke gade udsmykket af hundredvis af græskar, som nu er blevet smadret, skriver handel Silkeborg på Facebook.

- Virkelig ærligt, at de få ødelægger det for de mange. Udsmykningen skulle have prydet bybilledet i den kommende uge, men er desværre ødelagt allerede nu inden efterårsferien er i gang, lyder det videre.

Til SE og HØR uddyber handel Silkeborg, at man har været i kontakt med politiet, og at græskar-massakren officielt bliver anmeldt mandag.

Om børn og vokse helt må undvære de grinende og grumme udskårne græskar resten af efterårsferien, eller om der skal skaffes nye, bliver der taget stilling til på mandag.

Det er oprydningsholdet fra Silkeborg Kommune, der har sørget for at bortskaffe de ødelagte græskar.

Sponsoreret indhold