Kendte13. oktober 2021

Claus Elgaard afslører: Ramt af blodprop i hjertet

Under en ganske almindelig løbetur i februar måned blev den kendte journalist pludselig ramt af en hængende venstre arm
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det gik hurtigt op for den 58-årge journalist Claus Elgaard, at den var helt gal med ham, da en fredag i februar måned var taget afsted på sin vante løbetur.

Efter bare en kilometer i benene, fik han nemlig pludselig svært ved at få kroppen til at fortsætte. Han blev ramt af kvalme, og han kunne ikke åbne kæberne, da han ønskede at spytte den bunke af mundvand ud, som havde samlet sig hos ham.

- På en eller anden måde kom jeg hjem. Da jeg kom hjem i køkkenet, ringede jeg efter hjælp. Ambulancen kom hurtigt, og efter at jeg havde fået lavet et EKG, var Falck-redderen meger klar i spyttet. ”Du har en blodprop i hjertet, du skal køres til Odense, og det skal være nu”, fortæller han til Ekstra Bladet.

Inden for meget kort tid lå journalisten på operationsbordet på Odense Universitetshospital. Her fik han indopereret fire stenter.

Noget, der er ret unormalt, fortæller han til Ekstra Bladet.

Selv ved Claus Elgaard ikke, hvad der har præcist har tricket blodproppen, da han ”aldrig har røget en cigaret”, men kun ”drikker et glas rødvin en gang imellem”.

Den 58-årige journalist er også i god form, men han tror, at hans voldsomme liv kan have haft en indflydelse, mens han henviser til både sin relativt barske barndom og ikke mindst den spilafhængighed, han tidligere ærligt har fortalt om i bogen ”Med livet som indsats – en ludoman taler ud”.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/claus_elgaard_og_puk_elgaard.jpg
 (Foto: Line Nejrup Forchhammer / TV2)

Claus Elgaard med sin søster, Puk Elgaard. Foto: Line Nejrup Forchhammer / TV2

Trods den skræmmende episode skete tilbage i februar måned, så er det først nu, at journalisten taler ud om den voldsomme hændelse.

Sponsoreret indhold