Det frække31. maj 2013

Stephanie Star: Vasker missen konstant

Brystbomben opfordrer Danmarks kvinder til at vaske de nedre regioner oftere
Stephanie Star opfordrer til mere renhed i de nedre regioner.
Stephanie Star opfordrer til mere renhed i de nedre regioner.
 Foto: All Over



Stephanie Star har aldrig været bange for at tage bladet fra munden og sige lige ud, hvad hun mener.

Og den stil fortsætter hun med på sin nye blog på rapport.dk, hvor hun i et indlæg blandt andre opfordrer andre kvinder til at vaske deres mere intime dele noget oftere.

- Jeg er stor tilhænger af at skylle min mis efter hvert toiletbesøg. Der gør, at jeg føler mig frisk. Samtidig er det da pivfrækt med tanken om, at du er ren, så godt du nu kan vaske dig før en evt. sexoplevelse eller andet lækkert, skriver Stephanie på rapport.dk.

Stephanie Star: Fræk fødselsdag

Hun har ligefrem lavet sin egen lille gadeundersøgelse af, hvor mange kvinder, der vasker sig efter en tur på toilettet.

- De svarede alle med et undrende blik - ikke alle vasker sig efter toiletbesøg!! Når jeg gæster udlandet, har vi bidet, en ekstra vaskekonsol til at rengøre vagina og anus. Har I prøvet det ? Det føles så lækkert. Vi har ikke i de mange danske hjem denne vaskekonsol, men der er da et hav af muligheder for at bevare en ren vagina... Just do it, skriver brystbomben.

Ud over at vaske sig mere, opfordrer Stephanie Star også til at flere kvinder laver knibeøvelser.

- Jeg er tilhænger af at have kontrol med musklerne i understjernen. Her er det så dejligt at lave masser og masser af knibeøvelser, skriver hun blandt andet.

Du kan læse hele blogindlægget her.

Stephanie fra "Singleliv": Bodypaintede babser

Sponsoreret indhold