Kendte22. september 2020

Landmand-Stine afslører: Jeg havde kysset med ham før

Landmanden Stine valgte i aftenens afsnit af ”Landmand søger kærlighed” at sende Benjamin hjem, da hun var begyndt at få følelser for Niels. De to endte med at uddele et kys – men det var ikke første gang
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

27-årige Stine Marthine Pedersen leder lige nu efter den helt store kærlighed på tv. Og tirsdag aften afslørede den smilende landmand så, at hun var kommet kærligheden et skridt nærmere.

I hvert fald var Stine begyndt at få et godt øje til den ene af sine to tilbageværende fyre – den unge Niels. Og det betød, at hun valgte at sende Benjamin hjem før tid, fordi hun ikke ønskede at holde ham hen.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/stine_og_niels.jpg
 (Foto: Anders Brohus/TV 2)

Stine og Niels. Foto: Anderes Brohus/TV 2

I tirsdagens program gav Niels og Stine også hinanden et forsigtigt kys. Men det var faktisk ikke første gang, de to havde kysset hinanden.

Det fortæller Stine til SE og HØR:

- Det var ikke første kys, lad mig sige det sådan. Onsdag aften var vi egentlig gået i seng, men så kommer Niels ind og spørger, om jeg ikke vil med ud og gå en tur nede på hestemarken. Der fik vi en god snak om alt og ingenting, og der tror jeg bare, at vi begge to blev meget forventningsafstemte. Vi fandt ud af, at vi var det samme sted. Og det er ikke utænkeligt, at det var her, at der kom et lille kys, siger Stine efterfulgt af sin velkendte grin.

Allerede fra start havde Stine et godt øje til unge Niels.

- Jeg kunne ret hurtig mærke forskel, at jeg havde noget mere for ham, siger Stine til SE og HØR.

Selv om hun ikke var i tvivl om, hvem af de to drenge hun var mest interesseret i, var det alligevel svært:

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/stine_6.jpg
 (Foto: Søren Jul Lamberth)

Stine havde hurtigt et godt øje til den unge Niels. Foto: Søren Lamberth

- Det var en rigtig svær balancegang, da Benjamin stadig var der. For han er jo en mega sød fyr. Han er enhver svigermors drøm, han er så høflig og velopdragen, virkelig bare en sød fyr hele vejen igennem.

- På mange punkter var Benjamin jo det oplagte valg, han var ældre og havde mere livserfaring, men jeg skal bare have én, der er lidt mere gang i.

- Jeg klikkede også godt med Benjamin, men jeg klikkede klart med Niels. Når kameraerne ikke var der, havde vi masser af tid til at lære hinanden at kende endnu bedre, og det var virkelig skønt. Niels sagde også, at han havde det bedst udenfor kameraet, og han sagde, at det var uden for kameraet, at han gerne ville score mig, siger Stine.

Hvordan det kommer til at gå Stine og Niels kan du se, når næste afsnit af ”Landmand søger kærlighed” kan ses på TV 2 Play og tirsdag aften kl. 20.

Sponsoreret indhold