Krimi14. september 2023

Youtuber Ruby Franke anholdt for børnemishandling: Indlagt på medicinsk afdeling

Momfluenceren Ruby Franke blev anholdt og fængslet for at mishandle sine børn. Nu er hun overført til en medicinsk afdeling i fængslet
Ruby Franke har været en tur forbi den medicinske afdeling i fængslet, efter hun er blevet anholdt for børnemishandling. 
Ruby Franke har været en tur forbi den medicinske afdeling i fængslet, efter hun er blevet anholdt for børnemishandling.
 Foto: Youtube

2.5 millioner mennesker fulgte med på YouTube, når Ruby Franke postede videoer på sin kanal 8passengers. Her delte hun tips til børneopdragelse, men det viste sig at være ualmindeligt dårlige råd.

I slut august blev Ruby Franke nemlig anholdt og fængslet for børnemishandling, efter et af hendes børn var flygtet ind til naboen med hænder og fødder bundet med gaffatape.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-09-14/skaermbillede-2023-09-14-141909.png
De to podcastere, der blev kendte på at snakke om børneopdragelse, blev sidste måned anholdt og sigtigt i seks forhold af børnemishandling.
 Foto: Youtube

Siden har den velkendte momfluencer fået en del hate på internettet, men det viser sig, at hun også kæmper inden for fængselsmurene.

Det amerikanske medie People skriver nemlig, at 41-årige Ruby Franke er blevet flyttet til en medicinsk observationsafdeling i weekenden. Senere er hun kommet tilbage til den almindelige afdeling af fængslet.

Makker indlagt

Ruby Franke blev anholdt sammen med Jodi Hildebrandt, som hun lavede podcast med.

Den 54-årige kollega var også forbi den medicinske afdeling. Noget kunne dog type på, at det står noget mere alvorligt til med hende.

Ifølge hendes advokat, er hun stadig under observation, efter hun ”har oplevet livstruende helbredsproblemer”, der har resulteret i flere dages indlæggelse.

Begge kvinder blev anholdt i sidste måned og står nu til begge at blive sigtet i seks forhold af børnemishandling.

Sponsoreret indhold