Krimi 16. marts 2020

YouTube-stjerne mistede lille søn: Nu er han blevet begravet i hendes bryllupskjole

YouTube-stjernen Brittani Boren Leach mistede kort før nytår sin lille søn i en uforståelig tragedie. Efterfølgende blev han begravet i en kjole, der var blevet syet af stykker fra Brittanis egen brudekjole
(Foto: Brittani Boren/Instagram)

Den amerikanske YouTube-stjerne Brittani Boren Leach oplevede kort før nytår enhver forælders værste mareridt. Her mistede den unge mor sønnen Crew på blot tre måneder efter en ufattelig tragedie i familiens hjem.

Nu er det så kommet frem, at lille Crew blev begravet i en kjole, der blev syet af stykker fra Brittanis egen brudekjole.

Det fortæller den sørgende mor selv ifølge Lessons Learned in Life på sin instagram-profil, der følges af næsten 900.000.

- Vi begravede ham i en kjole lavet af min bryllupskjole, med et yndlingstøjdyr fra hver af sine søskende, skriver den sørgende mor på sin instagram-profil, før hun til slut kommer med en opfordring:

- Tag alle billeder. Drop vasketøjet. Drop opvasken. Det betyder i virkeligheden ingenting. Bare elsk dine børn. Indånd deres duft. Husk deres smil. Og elsk dem virkelig, virkelig dybt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den ubærlige tragedie tog sin begyndelse 24. december, da lille Crew pludseligt stoppede med at trække vejret under sin middagslur.

Brittani opdagede det, da hun var inde for at se til ham. Den lille dreng blev hastet på hospitalet, hvor han blev lagt i koma.

Hurtigt stod det dog klart, at han havde pådraget sig en omfattende hjerneskade som følge af den periode, hvor han ikke fik ilt til hjernen.

Brittani dokumenterede familiens mareridt løbende på de sociale medier, hvor hun bønfaldt sine mange følgere om at bede om et mirakel.

Desværre udeblev miraklet – og den 30. december sov lille Crew stille ind.

På det tidspunkt havde familien allerede taget det svære valg og besluttet, at hans organer skulle doneres.

Tilbage i midten af januar fortalte Brittani, at sønnens død havde reddet to små drengens liv.

- Vi modtog et bittersødt opkald for et par dage siden, hans lever reddede en etårig dreng, og hans hjerte reddede en syv måneder gammel dreng. Han ville være blevet fire måneder i dag, og alle fibre i min krop savner ham hvert eneste sekund i løbet af dagen, fortalte Brittany på sin instagram-profil tilbage i januar.

 

Sponsoreret indhold