Wilma forsvundet i en uge: Gribende brev fra familien

I et rørende og hjerteskærende brev takker familien til 17-årige Wilma alle de frivillige som har været med ude og lede efter deres forsvundne pige. 

- Vi vil bare have, at Wilmis (Wilma Andersson kælenavn, red.) kommer hjem. Vi savner dig, og vi stopper aldrig med at lede, skriver familien i brevet som Aftonbladet gengiver indholdet af. 

Teenageren blev meldt savnet lørdag, da havde ingen set den unge pige siden torsdag - altså to dage forinden. 

På tidspunktet for hendes forsvinden boede hun hos sin kæreste. 

Tårer i øjnene 

I denne uge blev den unge mand anholdt - mistænkt for drabet på den unge pige. Det er altså på trods af, at Wilma Andersson endnu ikke er blevet fundet. 

Selvom det er en kamp med tiden, så har hverken politiet eller familien dog opgivet håbet om at finde den unge pige i live. 

Omkring 500 mennesker brugte hele torsdagen på at lede efter Wilma i Uddevalla i Sverige. 

Virksomhedschef Daniel Brodin i FIKK, som er en af to foreninger, der organiserer de frivillige grupper til at lede efter Wilma, fortæller til Aftonbladet, at det er ham, der har modtaget brevet fra familien. 

- De ønsker at takke alle som stiller op for at lede. De er utroligt taknemmelige, fortæller Daniel Brodin. 

Han fortæller til avisen, at han blev meget rørt, da han læste brevet fra familien. 

- Jeg får tårer i øjnene. Jeg kan godt sætte mig ind i det. Hvordan de har det, og hvordan det føles. Det er meget hårdt at få det her brev. For alle., siger han. 

Både FIKK og Missing People fortsætter i dag deres søgninger efter den forsvundne teenager. 

Varetægtsfængslet

I en pressemeddelelse fredag morgen oplyser den svenske anklagemyndighed, at den mistænkte mand er begæret varetægtsfængslet. 

Ifølge Aftonbladet har politiet fået en række tips, men det har ikke bragt dem nærmere en forklaring på, hvor Wilma er, eller hvad der er sket hende. 

"Politiet er sammen med anklagemyndigheden kommet frem til, at der er meget der peger på, at Wilma Andersson er blevet udsat for noget kriminelt", skriver politiet på deres hjemmeside tirsdag eftermiddag. 

Store områder i og rundt om Uddevella er allerede finkæmmet for spor. Ifølge Aftonbladet er der blandt andet blevet fundet tøj som ligner Wilmas. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close