Krimi 8. februar 2022

Volleyball-hold ramt af forfærdelig tragedie: I dyb sorg

Et amerikansk volleyball-hold er blevet ramt af en ufattelig tragedie efter en bilulykke har kostet en af spillerne livet, mens flere er blevet indlagt med kvæstelser
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Et amerikansk volleyball-hold er i dyb sorg, efter en ulykke i sidste uge tog livet af én af spillerne, mens flere andre er indlagt.

Det skriver New York Post.

Det var en teenagepige fra volleyball-holdet Venom Volleyball, der omkom i ulykken, der fandt sted 3. februar i byen London i Texas.

Her var holdet på vej fra Goodyear, Arizona, til Austin, Texas, for at deltage i en turnering.

Det var tilsyneladende glat føre, der fik bilen til at skride over i den modsatte kørebane, hvor den kolliderede med en anden bil.

Foruden den dræbte pige er to andre spillere samt to voksne også blevet indlagt efter ulykken.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: GoFundMe)

Et amerikansk volleyball-hold er ramt af en ufattelig tragedie. Foto: GoFundMe

”Det er med altoverskyggende sorg i vore hjerter, at en af spillere er afgået ved døden", udtaler volleyballklubben på en GoFundMe-side, der er blevet oprettet i kølvandet på ulykken.

Jimmy Gonzalez, der er cheftræner for klubben, fortæller, at det oprindeligt var planen, at spillerne og deres familier skulle med fly.

Men flyvningen blev aflyst på grund af det dårlig vejr, og herefter valgte de i stedet at tage bilen.

“Da jeg hørte om ulykken – det var et mareridt. Jeg følte, at jeg sov, og at jeg bare skulle vågne op”, fortæller Jimmy Gonzalez.

Sponsoreret indhold