Krimi29. april 2022

Voldtægtsanklaget fodboldspiller må vente med at få sin skæbne afgjort

Manchester Uniteds unge stjernefrø Mason Greenwood kommer ikke lige foreløbig i aktion for sin klub
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega711081_002.jpg
 Foto: MEGA

Der er nyt i sagen om den unge Manchester United-spiller Mason Greenwood.

Han er for tiden suspenderet fra klubben, fordi han er mistænkt for voldtægt, seksuelle overgreb, overfald og dødstrusler mod sin 18-årige kæreste, Harriet Robson.

Det unge fodboldtalent har ikke været i aktion for den engelske storklub siden den 22. januar, og det bliver ikke lige foreløbig, at han kommer til at trille med en fodbold i Premier League.

Kautionsperiode forlænget

Mason Greenwood blev anholdt 30. januar og sad tre dage i fængsel. Herefter blev han løsladt mod kaution. Den stod dog til at udløbe lørdag den 30. april, men er nu blevet forlænget.

The Sun skriver, at det er politiet i den engelske by, der har bedt domstolen om forlængelse.

Dermed må fodboldstjernen vente til midten af juni med at få sin fremtid afgjort, om hvorvidt han bliver sigtet eller ej.

– Vi fortsætter med at efterforske en anmeldelse, vi fik søndag den 30. januar, om billeder og videoer lagt på sociale medier af en kvinde, der blev udsat for fysisk vold, lyder det fra Greater Manchester Police.

– En 20-årig mand, der blev arresteret den dag mistænkt for voldtægt, overgreb og dødstrusler på en kvinde, forbliver løsladt mod kaution.

Suspenderet, droppet og fjernet

Selv om Mason Greenwood er suspenderet fra Manchester United, modtager han stadig løn fra klubben. Den lyder på intet mindre end 75.000 pund, eller hvad der svarer til lidt over 660.000 kroner, og det er altså om ugen.

Udover suspenderingen fra sin klub er Mason Greenwood også blevet droppet af Nike samt fjernet fra videospillene FIFA 22 og Football Manager 2022.

Fodboldspilleren har endnu ikke reageret på anklagerne mod ham.

Sponsoreret indhold