Krimi 20. oktober 2021

Voldsom video: Skrigende pige holdt fast, mens hun får huller i ørerne

Politiet har startet en efterforskning, efter en video af en ung pige, der skrigende og grædende fik piercet sine ører i et shoppingcenter, er gået viralt

- Lad mig være, råber en lille pige desperat på en video, der er gået viralt på de sociale medier

To voksne holder hende fast. 

I den voldsomme video - der er optaget i shoppingcentret Meadowhall i Sheffild og senere delt vidt og bredt på de sociale medier - kan man se den lille pige blive holdt fast, mens hun får piercet sine ører. 

Hun græder og skriger og beder de tre voksne om at lade hende være. Alligevel får hun med magt skudt øreringene i ørene.

Pigen er rød i ansigtet og råber flere gange "av, av, av". 

Den tredje kvinde, som angiveligt er en del af personalet i butikken, bærer blå handsker og kommer hen til pigen med hulpistolen, mens barnet råber "nej, nej". 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hun læner sig ind over pigen, og hun laver et hul i det ene af hendes ører, ligner det på videoen. 

Videoen fortsætter, og mens pigen falder lidt mere ned, skyder medarbejderen en ørering i det andet ører for så at rejse sig og sige "så er vi færdige". 

Den lille pige skriger igen og fortsætter med at græde. 

Videoen er blevet delt af moren til den 14-årige pige, som filmede den voldsomme episode i shoppingcentret. 

Hun siger, at klippet bare er en "lille del" af hele episoden, som angiveligt tog omkring 10 minutter. 

"Meadowhill - fuldkommen forkastelig opførsel fra jeres medarbejdere i går aftes i jeres Lovisa butik", skrev moren til videoen. 

"De rådede en bedstemor og moren til den lille pige om at holde hende fast og holde hende nede, så de kunne lave huller i hendes ører på trods af, at hun skreg og bad dem stoppe", skrev hun videre. 

"Det stakkels barn kæmpede, indtil hun endte på gulvet. Jeres medarbejdere burde have nægtet at tage del i det her". 

"Det her er et overgreb. Gudskelov filmede min 14-årige datter dette som bevis". 

"Til pigens familie - I burde skamme jer. Denne piges stemme burde blive hørt. Den skulle have været hørt. Den burde blive respekteret", skrev hun videre. 

En talsperson fra shoppingcentret reagerede hurtigt på historien og fortæller, at de har talt med personalet i butikken, og at de nu arbejder tæt sammen med politiet. 

South Yorkshire Police bekræfter også, at de har startet en efterforskning. Og har bedt alle med informationer om episoden kontakte dem. 

SE VIDEOEN HER: 

Sponsoreret indhold