Krimi 15. marts

Vold på Rådhus: Tyrede æg på medarbejdere

En tilsyneladende meget hidsig kvinde skabte mandag ved middagstid noget af en scene, da hun overfusede to medarbejdere på Holbæk Kommune
Foto: Torben Klint/Ritzau Scanpix

Det kan være frustrerende, når man skal have ordnet noget på kommunen.

Det valgte en kvinde dog at tage til yderligheder mandag, hvor hun endte med at overfuse to medarbejdere på Holbæk Rådhus og kastede æg efter dem.

Mandag klokken 14.15 henvendte to medarbejdere fra Holbæk Kommune sig til politiet, fordi de tidligere på dagen havde haft en uoverensstemmelse med en borger.

Kort før klokken 12 havde borgeren henvendt sig på kommunen i et personligt ærinde, som en 64-årig medarbejder ikke kunne hjælpe med.

Herefter kastede kvinden to æg efter den 64-årige medarbejder, der blev ramt af æggene.

Det fik en anden 44-årig kvindelig medarbejder fra kommunen til at stille sig imellem de to parter, hvilket dog ikke deeskalerede situationen.

Tværtimod fik det den sure borger til også at kaste æg efter den 44-årige medarbejder, som også blev ramt af kasteskytset.

Begge medarbejdere har dog ikke lidt fysisk overlast, og har derfor ikke nogen skader efter angrebet.

Politiet valgte efter anmeldelsen af optage rapport i sagen, og den kvindelige borger kan risikere at blive sigtet for vold mod nogen i offentlig tjeneste.

De to kvindelige kommunearbejdere skal afhøres om de konkrete omstændigheder i sagen, inden den kasteivrige borger skal afhøres som mistænkt i sagen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold