Krimi2. oktober 2020

Vold mod 12-årig i Hjørring delt på Snapchat

Lokalpolitiet i Hjørring efterforsker en sag om vold mod en 12-årig dreng
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2020-10-02_kl._08.52.38.png
 Foto: Ritzau Scanpix

27. september blev en 12-årig dreng offer i en særdeles grov sag.

En video, hvor den unge dreng bliver udsat for vold i form af slag og spark af en gruppe unge dreng under 18 blev delt på de sociale medier.

Selve voldsepisoden fandt sted omkring Højene skole.

Det skriver Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

”Her bliver den 12-årig dreng væltet omkuld af en større gruppe unge mennesker, hvorefter han bliver tildelt adskillige slag og spark,” forklarer vicepolitiinspektør Sune Myrup.

Han tilføjer, at politiets efterforskning lige nu retter sig mod at få identificeret den gruppe af unge mennesker, som udfører volden mod det 12-årige offer.

”Vi har indtil videre haft tre personer på henholdsvis 13, 14 og 15 år til afhøring her på politistationen i Hjørring sammen med deres forældre og SSP-medarbejderne fra Hjørring Kommune,” fortæller han viderre.

Vicepolitiinspektøren bekræfter, at den brutale video er blevet delt på det sociale medie snapchat.

Nordjyllands Politi har allerede sigtet én person for at dele voldsvideoen. Men oplyser, at de fortsat efteforsker, hvor mange der har delt videoen, da det er strafbart.

Fra efterforskningen ved politiet, at videoen florerer blandt de unge mennesker på blandt andet Bagterp og Højene skole.

”Derfor har kommunens SSP-medarbejdere allerede været på begge skoler for at advare mod at dele denne video, hvis man modtager den – ligesom der er skrevet hjem til alle forældre via Aula,” fortæller vicepolitiinspektør Sune Myrup.

Sponsoreret indhold