Krimi25. november 2022

Ville score penge og støtte: Mor løj sin datter dødssyg

En kvinde er blevet idømt seks års fængsel for at have løjet sin datter dødssyg. Hun kan dog være på fri fod om bare seks måneder
Lindsey Abbuhl er blevet idømt seks års fængsel for at lyve datteren dødssyg – men hun kan allerede være ude om seks måneder, hvis hun opfører sig ordentlig.
Lindsey Abbuhl er blevet idømt seks års fængsel for at lyve datteren dødssyg – men hun kan allerede være ude om seks måneder, hvis hun opfører sig ordentlig.
 Foto: Privat

I flere år overbeviste en amerikansk kvinde alle omkring sig, at hendes datter var døende.

Selv datteren blev fortalt, at hun var alvorligt syg.

Men nu har det vist sig at være pure opspind – og moren er nu blevet kendt skyldig og dømt.

Det skriver People.

Amerikanske Lindsey Abbuhl fra Canton, Ohio er for kort tid siden blevet idømt seks års fængsel for at lyve datteren dødssyg – men hun kan allerede være ude om seks måneder, hvis hun opfører sig ordentlig.

I flere år løj moren sin datter, der i dag er 11 år, syg med en alvorlig lidelse i hjernen. Hun fortalte blandt andet, at datterens nervesystem var ødelagt, og at datterens hjerne langsomt var ved at lukke ned. I februar 2021 stod mor og datter desuden frem i et tv-interview for at fortælle, hvordan datteren måtte opgive sin drøm om at blive softballspiller.

– Hendes læger var bekymret for, at sporten ville være lidt for fysisk for hende med hendes tilstand. Så vi tog den svære beslutning sidste år, at hun ville træde tilbage og ikke spille mere, sagde Lindsey Abbuhl i det pågældende tv-interview.

Tre måneder senere kom myndighederne dog på sporet af hendes løgnehistorie. De sociale myndigheder modtog flere tips om, at moren bevidst havde løjet i flere år i håb om at modtage donationer og penge.

For få dage siden erkendte moren, at hun rigtignok havde løjet sin datter dødssyg. Foruden fængselsstraf er hun også blevet pålagt at betale lige omkring 60.000 i godtgørelse.

Den lille pige er i dag 11 år. Hendes navn er ikke kommet frem. Det vides kun, at hun i dag har det godt og bor sammen med sin far.

Sponsoreret indhold