Krimi10. marts 2022

Ville ind i USA: Gemte levende dyr på kroppen

En 30-årig mand forsøgte sidste måned at rejse ind ved San Ysidro grænseovergangen til USA. Manden gemte dog på andet end sit pas i inderlommen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/oegler.png
 Foto: US Customs and borders control

Smuglere skyer ingen midler, når de forsøger at bringe illegale ting over landegrænser.

Det beviste en 30-årig mexicaner endnu engang, da han i sidste måned forsøgte at smugle hele 52 eksotiske dyr over grænsen fra Mexico og ind i USA ved San Ysidro grænseovergangen.

Manden havde sågar gemt nogle af dyrene i skridtet blandt andet.

Det skriver den amerikanske Told og Grænsekontrol i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/slanger.png

Øglerne og slangerne var gemt i de her poser, som manden gemte i skridtet blandt andet. Foto: US Border and customs control

Manden blev anholdt 25. februar, da han efter en ekstra kontrol blev fundet i besiddelse af ’levende poser’ i jakken, bukselommerne og i skridtet.

Efter nærmere undersøgelse af de mange poser viste det sig, at de indeholdte hele 43 øgler og 9 slanger.

Den 30-årige mand, der er amerikansk statsborger, kan nu se frem til en tiltale om smugling, og blev efterfølgende kørt til et arresthus i San Diego.

- I det her tilfælde forsøgte smugleren at snyde grænsebetjentene for at bringe dyrene ind i USA, helt uden tanke på dyrenes helbred og sikkerhed.

- Smuglere vil gøre alt for at få deres produkter, eller som i dette tilfælde levende reptiler, over grænsen, udtaler Told og Grænsepatruljens direktør, Sidney Aki.

Sponsoreret indhold