Krimi22. oktober 2022

Vildt slagsmål i Gilleleje i nat: Mand fik kniv i låret

To mænd er anholdt efter et knivslagsmål foran Kanalkroen i Gilleleje natten til lørdag

Den ene blev stukket i låret, den anden har skader i ansigtet.

Og så er de begge blevet anholdt og taget med politiet til afhøring, efter de natten til lørdag røg gevaldigt i totterne på hinanden foran Kanalkroen i Gilleleje.

Det oplyser vagtchef David Buch fra Nordsjællands Politi.

- Den ene er blevet stukket i låret, mens den anden har nogle skader i ansigtet, men det er ikke livstruende, fortæller David Buch.

Politiet modtog klokken 05.12 en anmeldelse om knivstikkeri på Kanalvejen 3 i Gilleleje, hvor beværtningen Kanalkroen har til huse.

Ifølge David Buch var der tale om en form for uoverensstemmelse mellem to mænd, som resulterede i et slagsmål uden for beværtningen.

Politiet valgte at anholde begge mænd, og nu skal efterforskerne forsøge at kaste yderligere lys over begivenhederne. Derefter skal anklagemyndigheden tage stilling til, hvorvidt mændene skal stilles for en dommer.

Der er tale om to lokale mænd på henholdsvis 41 og 39 år.

Ifølge David Buch står i hvert fald den ene mand - ham, som stak den anden i låret - til en sigtelse for grov vold. Den anden står til en sigtelse for vold, men om der bliver tale om grov vold eller simpel vold, kan vagtchefen lørdag morgen endnu ikke svare på.

Mændene har lørdag morgen været forbi en skadestue, hvor de har modtaget behandling for deres skader, fortæller David Buch. Og derefter er de blevet bragt ind på politistationen til afhøring.

Sponsoreret indhold