Krimi26. juni 2019

Vild video: Betjente finder efterladt baby i plastikpose

En lille nyfødt pige blev tidligere på måneden fundet efterladt i en plastikpose i et skovområde i den amerikanske delstat Georgia. Nu har politiet offentliggjort videoen, der viser øjeblikket, hvor betjentene gjorde det opsigtsvækkende fund

Der ventede amerikanske betjente en overraskelse af de større, da de tidligere på måneden blev kaldt ud til et skovområde i Forsyth i den amerikanske delstat Georgia.

Meldingen lød på, at en borger havde fundet en efterladt plastikpose, der bevægede sig og sagde lyde.

Betjentene havde dog ikke i deres vildeste fantasi forestillet sig det syn, der ventede dem, da de forsigtigt åbnede posen.

Her lå nemlig en lille nyfødt pige – stadig med navlesnoren intakt. Den lille pige græd og bevægede sig, men virkede umiddelbart til at have det godt trods den chokerende og ubarmhjertige start på livet.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2019-06-26_kl._09.47.12.png
 (Foto: Forsyth County Sheriff's Office)

Den lille pige kan ikke have været meget gammel - navlesnoren var stadig intakt. Foto: Forsyth County Sheriff's Office

Den lille baby, der nu har fået navnet India, blev kørt på hospitalet og er nu sat i midlertidig pleje hos myndighederne.

Det opsigtsvækkende fund fandt sted 7. juni, og siden har politiet ledt med lys og lygte efter pigens mor. Nu har de så valgt at dele videoen, der viser øjeblikket, hvor betjentene gjorde det opsigtsvækkende fund.

Håbet er, at det kan hjælpe i forsøget på at finde moderen.

Politiet har delt videoen på Facebook, hvor de skriver, at lille India har det godt, men at de ønsker at få kontakt til moderen.

Desuden gør politiet opmærksom på, at borgere – og ikke mindst nyfødte – er beskyttet under en lov kaldet Safe Haven.

Loven gør det muligt for forældre at efterlade deres nyfødte (op til en måned gammel) hos en myndighed – for eksempel et hospital, brandstation eller politistation – uden at blive retsforfulgt.

Håbet er, at man på den måde kan undgå lignende sager som den, der altså ramte området tidligere på måneden.

Du kan se videoen, hvor betjentene gør det opsigtsvækkende fund, øverst i artiklen. Du kan se opslaget på politiets Facebook-side herunder:

Sponsoreret indhold