Krimi18. april 2024

Vidne om familiedrama: – Hun ville hævne sig på ham

En 31-årig mor nægter, at hun har sendt seksuelt materiale med sin ekskæreste til hans nærmeste – det er et vidne langt fra enig i. – Hun er psykopat, mener vidnet
Retten i Næstved har torsdag taget hul på en sag, der omhandler et ubehageligt familiedrama. Ifølge et vidne har moren hele tiden villet hævne sig på faren - nu er det endt i en retssag.
Retten i Næstved har torsdag taget hul på en sag, der omhandler et ubehageligt familiedrama. Ifølge et vidne har moren hele tiden villet hævne sig på faren - nu er det endt i en retssag.
 Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Hævn i familiedrama: Mor nægter grove beskyldninger

– Hun fortalte mig, at hun ville hævne sig på ham ved at sende de her film og billeder ud til alle. Jeg mener alle. Hun er fandeme dygtig, lyder det lettere irriteret fra vidneskranken torsdag eftermiddag.

Påstanden kommer fra et vidne, der ifølge ham selv uforvarende er blevet en del af en alvorlig familiekonflikt, der indeholder endda meget alvorlige beskyldninger.

Den tiltalte, en 31-årig kvinde, beskyldes for forhold som ulovlig tvang, falsk anmeldelse, blufærdighedskrænkelse og ulovlig aflytning af ekskæresten, som hun har to drenge med.

Hun har blandt andet anmeldt faren til deres fælles børn til familieretshuset og politiet for at have begået seksuelle overgreb på deres yngste søn.

Derudover er hun tiltalt for at have delt seksuelt og pornografisk materiale med ekskærestens nærmeste familie, venner og bekendte. På optagelserne har faren til deres to fælles børn angiveligt sex med en eller flere mænd.

Lige netop det forhold blev dagens andet vidne i sagen også blandet ind i – og han mener, modsat den tiltaltes kvinde forklaring tidligere på dagen, at hun har sendt det private materiale rundt til alle.

– Hun har tidligere truet med at sende det rundt, fordi hun ville hævne sig på ham. Det har hun fortalt mig, fortæller vidnet, der kender den forurettede fra en lokal sportsklub.

– Så jeg har også modtaget de her videoer.

Vidnet lyder under flere af anklagerens spørgsmål meget irriteret – det spørger anklageren ind til.

– Jeg er meget irriteret over at være her. Det er tre år siden, og jeg vil bare gerne videre med mit liv.

Truede med at sende videoer og billeder

I tiden inden vidnet modtog de seksuelle videoer og billeder, hørte han et par måneder inden fra den tiltalte kvinde, der ville mødes med vidnet.

– Vi mødtes en gang på en parkeringsplads, hvor hun sagde, at hun havde det her materiale.

– Hun vil vise mig videoerne, men jeg var ikke interesseret i at se dem. Jeg synes, at det var sindssygt.

– Men hun fortalte, at hun ville hævne sig på ham, og at hun ville sende det, når tiden var rigtig.

Ifølge vidnet var tiden rigtig omkring 10. december 2021, hvor han og mange andre modtog billeder og videoer af den tiltaltes ekskæreste, der har seksuelt samvær med en eller flere mænd.

– Alle har modtaget det, lød det ophidset fra vidnet.

Nægter affære

Vidnet fortæller for retten, at han ikke rigtig kender den tiltalte – han har kun mødt hende en enkelt gang.

Men alligevel lød det tidligere torsdag fra den tiltalte kvinde, at hun havde haft en affære med vidnet, der nu sidder i retten og fortæller, at det er en stor løgn.

– Jeg ved ikke, hvad hun har opfattet, men jeg har ikke haft noget kørende med hende, og jeg har aldrig haft en samtale med hende på Snapchat.

Det er ellers tidligere torsdag blevet dokumenteret for retten, at vidnet skulle have haft en samtale på det sociale medie med den 31-årige tiltalte kvinde.

– Det er fandeme sindssygt det her, det er så sindssygt man, lyder det ophidset fra vidnet, da han får papirer liggende foran sig, som angiveligt skulle bevise en korrespondance mellem ham og den tiltalte.

Sagens dommer må oven i købet skære ind og sige, at vidnet skal slappe lidt af. Det lykkedes manden at få pulsen lidt ned, men det er ikke til at tage fejl af, hvad han mener om den tiltalte kvinde.

– Hun er psykopat. Hun er så manipulerende, det er helt vildt. Hvis ikke man makker ret, så skal der komme konsekvenser ud af det. Det må man sige, at der også er kommet, lød det fra vidnet.

Den 31-årige kvinde nægter alle forhold i sagen, ligesom hun tidligere torsdag forklarede for retten, at hun ikke ved, hvem der skulle have sendt materialet med seksuelt indhold til den forurettedes venner og familie.

Offeret i sagen skulle have afgivet forklaring torsdag, men den er blevet udskudt til fredag.

Her skal tre andre vidner ligeledes afgive forklaring i sagen.

Dommen forventes at falde fredag.

Sponsoreret indhold