Krimi8. april 2020

Vanvittig video: Motelgæst laver skader for næsten 70.000 kr

En mildest talt forvirrende video er gået viralt, mens hovedpersonen står tilbage med en kæmperegning for massive skader
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega394987_002.jpg
 Foto: MEGA

"Jeg har så mange spørgsmål i løbet af det her lille klip."

Sådan starter opslaget fra en Instagram-bruger, der kalder sig Prohet Amen Ra, som er indehaver af en nu viral video, og ganske rigtigt sidder man da tilbage og mangler et par svar efterfølgende.

I den bizarre lille video kan man først og fremmest se konsekvenserne af et fuldstændigt oversvømmet motelværelse. Og vild panik i øvrigt.

Herefter vælger herren fra hotelværelset at indlede en aparte flugt, som han tager henover rækværet og ned på en parkeret Nissan SUV.

TMZ har talt med manden, der filmede hele det utrolige optrin. Og han kan fortælle, at det hele startede, da han var ude og gå med sin veninde.

Omking et motel i Studio 6 i Commerce, Californien hører de høje sirener, og finder ud af, det kommer fra motellets alarm. En mand har åbnet samltige vandkilder i rummet og angiveligt slået hul på vandrør, men dørene er barrikaderet og polit og personale kan ikke komme ind.

Da døren først åbner, og manden kommer løbende ud, forværres vandmasserne, og folk går i panik. Inklusiv den nu internetberømte mand.

Da han i et forsøg på at stikke af, hopper ned på den parkerede bil, smadrer han bagdelen ned i taget, laver en kæmpe bule, før han fortsætter ned over køleren og kun med nød og næppe undgår at slå hovedet ned i jorden.

Ansatte på stedet har siden fortalt TMZ, at mandens ødelæggelser løber op i næsten 10.000 dollars, hvilket svarer til 68.703 kr.

Sponsoreret indhold