Krimi 11. april (opd. 11. april)

Vanvittig politijagt: Mistænkt slynger hundehvalp ud af bil i høj fart

En hjælpeløs hundehvalp blev placeret i en taske og smidt ud af bilen under politiets hæsblæsende jagt på en person mistænkt for mordforsøg
Hundehvalpen, der har et brunt og et blåt øje, er nu i gode hænder hos en lokal dyreværnsorganisation 
Hundehvalpen, der har et brunt og et blåt øje, er nu i gode hænder hos en lokal dyreværnsorganisation
Foto: Fox 11

Er man udstyret med bare et halvstort dyrehjerte, eller et blødt punkt for hundehvalpe – og hvem er ikke det? - så kan det muligvis være svært at komme gennem denne historie fra USA.

En kun otte uger gammel hundehvalp overlevede på mirakuløs vis at blive kastet ud af en kørende bil under en intens politijagt fredag.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det rapporterer Fox 11 i Los Angeles.

Jagten på den mistænkte 27-årige Gustavo Alvarez tog det lokale politi gennem flere byer i området over en periode på i alt to timer, da de fredag satte sig for at pågribe Alvarez.

I premieren på podcastserien Krimi med K sætter Peer Kaae fokus på et af tidens mest voldsomme drab, nemlig Mia-drabet i Aalborg.
Kilde: SE og HØR

Han er mistænkt for at have medvirket i drabsforsøg og kapring af en bil i marts.

De involverede i jagten smadrede undervejs den Chevy-lastbil, som de oprindeligt stak af fra politiet i i første omgang. Det skete, da de ramte et andet køretøj, og Alvarez derefter formåede at hoppe ind i et andet stjålet køretøj.

Herefter satte han kurs mod den sydlige del af Los Angeles, hvor jagten til slut endte i byen Carson. Her blev Alvarez pågrebet og arresteret.

Inden da nåede passagererne i bilen dog at placere den otte uger gamle hvalp, som de havde med i bilen, i en designertaske af mærket Michael Kors, hvorefter de tilsyneladende slyngede den ud ad vinduet.

Den otte uger gamle hvalp blev placeret i denne taske, før den blev slynget ud af bilens vindue midt på motorvejen 
Den otte uger gamle hvalp blev placeret i denne taske, før den blev slynget ud af bilens vindue midt på motorvejen
Foto: LAPD Police

Det står ikke klart, hvem hvalpen tilhører, men ifølge betjentene hos Los Angeles Police Department overlevede hunden uskadt på mirakuløs vis.

– Alt er godt, som I kan se. Denne lille hvalp har det helt fint, udtaler Matthew Spease, der er ansvarlig for efterladte dyr hos LAPD.

To kvinder, Lynette Moreno og Michelle Zamudio, blev også arresteret for at have medvirket i biljagten.

Blandt andet fordi de står mistænkt for at have arrangeret de to flugtmuligheder undervejs, hvor Alvarez som bekendt lykkedes at skifte køretøj en enkelt gang undervejs.

Det var først, da han forsøgte at flygte over i den tredje flugtbil, politiet indhentede ham.

Hunden er nu i kyndige hænder hos L.A. Animal Services, hvor den bliver undersøgt yderligere, ligesom det også skal besluttes, om der skal rejses yderligere tiltale for dyremishandling.

Sponsoreret indhold