Krimi 14. april 2021

Vandt kæmpe millionbeløb: Sagde straks jobbet op

En mand fra Roskilde behøver aldrig bekymre sig om penge igen
Foto: Danske Spil

En mand fra Roskilde gjorde lørdag det, mange danskere nok går og drømmer om.

Han vandt intet mindre end 310.785.127 kroner, hvilket er danmarkshistoriens anden største gevinst, skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Efter Danske Spil havde fortalt ham den glædelige nyhed over telefonen, gjorde han straks et nyt opkald, så han kunne fortælle sin chef, at han altså var den, der var smuttet.

- Jeg sagde: Jeg har en dårlig og en god nyhed. Den dårlige er, at jeg siger op fra dags dato. Den anden er, at jeg har vundet ufattelig mange penge. Han blev meget glad på mine vegne. Vi har været igennem en del sammen, fortælleren manden, der gerne vil være anonym om opkaldet.

Græd af glæde

Manden, som er i sine 40'ere, single og far til én, fortæller, at han var ude at køre med sin bror, da han fik opkaldet lørdag.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Kvinden i den anden ende spurgte, om jeg havde hørt noget om en stor gevinst, der havde været i Roskilde. Jeg havde intet hørt og havde faktisk ikke skænket det en tanke, at jeg havde spillet, så jeg troede måske, det drejede sig om en million eller to. Hun sagde så, at jeg hellere måtte køre ind til siden, for det var en del mere end det, fortællere den nybagte mangemillionær.

Manden havde købt 20 tilfælde rækker, og da han loggede ind på sin app, kunne han se, at den var god nok. Der stod et utroligt langt beløb til ham.

Det var en vild nyhed, der ramte broderparret i bilen. Broren begyndte at græde, og den muntre millionær var selv bare lykkelig over, at det var ham, der havde vundet.

Luksusbiler

Pengene skal nok få ben at gå på. Single-faren, der aldrig behøver bekymre sig om penge igen, kunne "desværre" ikke først købe en Ferrari søndag, der butikken havde lukket. I stedet lagde han en bestilling på en Mercedes.

- Om søndagen åbnede Ferrari så ekstraordinært for os, men det er jo svært at vælge. Men altså. Tænkt lige på hvor stort det er at kunne tage sin søn med til sådan en oplevelse – og lade ham være med til at vælge. Jeg kan slet ikke være i min krop over det, lyder det fra Eurojackpot-vinderen, der også taler om en Lamborghini og den nye Tesla.

Han har også sat flere ejendomsmæglere i gang med at finde den perfekte bolig i området ved Roskilde.

Alle pengene skal dog ikke kun gå til at få sine egne fantasier til at gå i opfyldelse. Eksempelvis har hans søn, brødre og brødrenes børn får også nogle millioner hver.

Sponsoreret indhold