Uvisheden slut for Bille: Nu afsoner han sin straf

Nicki Bille Nielsen, 32, under sin retssag i Københavns Byret, der foregik  under stor mediebevågenhed. Da dommen var faldet, fejrede ballademageren det med endnu en skandaletur i byen.

Nicki Bille Nielsen, 32, under sin retssag i Københavns Byret, der foregik under stor mediebevågenhed. Da dommen var faldet, fejrede ballademageren det med endnu en skandaletur i byen.

(Foto: Ritzau Scanpix)

Vold, trusler og kokain.

En farlig cocktail der endte med at koste den tidligere fodboldspiller Nicki Bille Nielsen fire måneders fængsel, da han blev dømt i Københavns Byret i april måned i 2019.

- Det er en månedstids siden, at jeg snakkede med ham sidst. Der havde han fået sin fodlænke på. Han er endelig kommet i gang med at afsone sin straf, siger Nicki Billes advokat Asser Gregersen til SE og HØR.

Ifølge Asser Gregersen har den tidligere topspiller længe ventet på at skulle afsone sin straf. Først var blevet sat i sigte, at den sorte gummisender skulle skulle fastspændes 12. marts.

Bille sammen med advokat Gregersen.

Bille sammen med advokat Gregersen. Foto: Ritzau/Scanpix/Mads Claus Rasmussen

Bille har ligefrem været frustreret over, at det er blevet udskudt på grund af coronakrisen.

En del af forsinkelsen skyldes formentligt, at den 32-årige angriber først valgte anke dele af sin dom til landsretten. En beslutning han pludselig fortrød få timer, inden sagen skulle gå om.

I stedet har Nicki Bille ventet på, at han skulle få lov til at afsone sin dom med fodlænke. Ligesom vennen og angriberkollegaen Nicklas Bendtner gjorde efter sin voldsdom.

- Nicki blev idømt fire måneders fængsel i byretten, og han skal afsone to tredjedele af det. Det svarer vel til omkring to måneder og tre uger.

- Det er godt, at han er kommet i gang med det, så det kan blive et afsluttet kapitel, siger Asser Gregersen.

Dommen

I Københavns Byret blev Nicki Bille dømt for at have truet en cyklist med en luftpistol, slået en dørmand i hovedet og truet en sygeplejerske på hospitalet, da han var indlagt med et skudsår.

Selv fortalte den tidligere landsholdsangriber i retten, at han havde haft et massivt kokain- og alkoholmisbrug i slutningen af fodboldkarrieren, hvilket havde ført ham på afveje og definitivt sluttet den.

Samme historie kom frem i TV 2 dokumentaren "Nicki Bille brænder", hvor han hudløst ærligt fortalte om sin katastrofale nedtur, der har kostet ham millioner af kroner. Faktisk har Bille brugt alle sine fodboldmillioner og må til tider sove på sin mors eller fars sofa.

På Instagram har Bille delt rigeligt ud af sit liv. Under retssagen delte han et billede, der var taget få timer efter, han blev skudt i armen med et haglgevær. 

Det var også det sociale medie, at Nicki Bille fremviste sin fodlænke.

Mandag susede han afsted på en herrecykel under en tunnel i til tonerne af gangstarappperen Pop Smokes sang "Dior". Mens han filmede sin fodlænke.

Ifølge Nicki Billes advokat har han stadig en måneds tid tilbage af sin afsoning med fodlænke.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close