Krimi3. juli 2020

Ung kvinde afgået ved døden efter ulykke på badeværelse

En ung kvinde, der torsdag aften blev hastet til hospitalet efter en frygtelig ulykke på sit badeværelse, er afgået ved døden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2020-07-03_kl._10.45.13.png
 Foto: Ritzau Scanpix

En blot 24-årig kvinde blev torsdag aften livsfarligt forbrændt efter en forfærdelig ulykke på hendes badeværelse i Lyngby.

Siden har hun hårdnakket kæmpet for at komme tilbage til livet, men fredag er hun afgået ved døden.

- Vi kan bekræfte, at hun er afgået ved døden, oplyser pressevagten ved Nordsjællands Politi til SE og HØR.

Den unge kvinde, som stammer fra udlandet, var i gang med at gøre rent på sit badeværelse, da den frygtelige ulykke indtraf.

Her opstod der ifølge vagtchefen ved Nordsjællands Politi en eksplosionsagtig brand, der efterlod hende med livstruende forbrændninger på især underkroppen.

Politiet kender endnu ikke nærmere årsagen til ulykken, da de tekniske undersøgelser endnu ikke er afsluttet.

- Vi skal have undersøgt brandstedet i løbet af i dag, og så bliver vi forhåbentlig klogere på, hvad der har forårsaget eksplosionen, sagde vagtchef, David Buch fredag morgen til SE og HØR.

Nordsjællands Politi fik anmeldelsen om den alvorlige ulykke i lejligheden, der ligger ved Gl. Lundtofte skole i Lyngby, klokken 18.31.

Kort efter fandt man den unge kvinde nøgen på en vej, hvor hun løb rundt og skreg i smerte. Redningspersonalet kunne hurtigt konstatere, at den unge kvinde havde pådraget sig alvorlige forbrændinger på især underkroppen.

Kvindens pårørende er underrettet.

Sponsoreret indhold