Krimi15. september 2023

Uhyggelige detaljer om familiedrama: Kvinde stukket i hjernen

Onsdag blev en 35-årig mand sigtet for drabsforsøg på en "nær familiær relation" – nu er der dukket nye, uhyggelige detaljer frem om familiedramaet i Silkeborg
Der var efter alt at dømme tale om et familiedrama, da et ældre ægtepar i deres hjem onsdag eftermiddag blev angrebet med kniv.
Der var efter alt at dømme tale om et familiedrama, da et ældre ægtepar i deres hjem onsdag eftermiddag blev angrebet med kniv.
 Foto: presse-fotos.dk

LÆS OGSÅ: 35-årig sigtet for drabsforsøg på "nær familiær relation"

En særdeles voldsom og blodig sag har udspillet sig i et villakvarter i Silkeborg.

Onsdag eftermiddag blev et ældre ægtepar i den jyske by angrebet med kniv i deres eget hjem, og kort efter blev en 35-årig mand anholdt og sigtet for dobbelt drabsforsøg på den 68-årige kvindelige beboer, som han har en "nær familiær relation" til og hendes 70-årige mand.

Under grundlovsforhøret kom der ifølge TVMidtvest en række uhyggelige detaljer frem fra episoden, som tyder på at være et voldsomt familiedrama.

Ifølge lokalmediet overfaldt den 35-årige mand den 68-årige kvinde med kniv i så voldsom en grad, at han nu er sigtet for drabsforsøg på hende.

Stukket i øjenkrogen

I Retten i Viborg kom det frem, at kvinden var blevet stukket i øjenkrogen, og at kniven var gået ind gennem hjernen.

Kvinden blev vurderet i kritisk tilstand, da politi og ambulance ankom til gerningsstedet.

Hun blev kørt til akutmodtagelsen på Aarhus Universitetshospital med politieskorte. Torsdag lød meldingen, at hun nu var i stabil tilstand.

Den 35-årige angreb også kvindens 70-årige mand, som pådrog sig lettere skader i forbindelse med overfaldet, der skete klokken 13.36 i Korsgade i Silkeborg.

Manden er varetægtsfængslet i foreløbig fire uger.

Sponsoreret indhold