Krimi22. juni 2020

Uhyggelig video: Mister fodfæstet og styrter næsten i døden

En ung kvinde var millimeter fra at styrte i døden ved Grand Canyon, da hun mistede fodfæstet. Se den uhyggelige video lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-11-04_kl._13.59.22.jpeg
 (Foto: YouTube)

Denne video viser det hjertestoppede øjeblik, hvor en ung kvinde blot var millimeter fra at styrte i døden fra Grand Canyon.

Kvinden trådte et par skridt tilbage for at tage et billede af sin mor – mistede fodfæstet og var altså tæt på at styrte mange meter ned.

Det uhyggelige øjeblik fandt sted 28. oktober 2019, da 20-årige Emily Koford og hendes mor Erin besøgte nationalparken i delstaten Arizona.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-11-04_kl._13.59.22.png
 (Foto: YouTube)

Det var rædselsvækkende tæt på at gå galt. Foto: YouTube

En anden turist – Kevin Fox – befandt sig også i den populære nationalpark, og det var ham, der filmede det hjertestoppende øjeblik, hvor Emilys højre fod skred ud, og hun nærved styrtede i døden.

Erin har efterfølgende fortalt ABC News, at hun godt bemærkede, at hendes datter begyndte at træde tilbage uden at være vidende om, hvor tæt hun var på kanten af klipperne:

- Hun blev ved med at træde tilbage. Jeg kiggede ud og så, hvor tæt hun var på kanten og sagde “Tag ikke flere skridt”, men hun gjorde det, fortæller Erin til ABC News.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mor_og_datyter.jpg

Erin og Emily i Grand Canyon. Foto: Privat

- Mit hjerte røg op i halsen på mig, tilføjer moderen om det skræmmende øjeblik.

Hvert år mister flere turister livet i Grand Canyon netop fordi de mister fodfæstet og styrter i døden. Denne gang endte det dog heldigvis med skrækken.

Du kan se videoen herunder:

Sponsoreret indhold