Krimi5. maj 2020

Uhyggelig video: Kendis kidnappet og mishandlet

En mystisk sag optager i øjeblikket de svenske medier. Det sker efter en video af en af landets kendte kunstnere er begyndt at florere på de sociale medier
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2020-05-05_kl._07.39.05.png
 Foto: MEGA (arkivbillede)

Ifølge det svenske medie Ekspressen, der har billeder fra videoen, kan man se, hvordan kunstneren tilbage i april bliver først kidnappet og senere mishandlet.

Selvom der er tale om en særdeles grov forbrydelse, så nægter kunstneren at hjælpe politiet med at opklare det mærkværdige sag.

Politiet har været i kontakt med kunstnerens forældre, som oplyser, at deres søn er i god behold.

Da videoen mandag dukkede op, kendte politiet allerede til videoen.

  • - Jeg har fået information, om at der på de sociale medier påstås, at der er sket ham noget. Politiet undersøger, om der er grund til at tro, at der er blevet begået en forbrydelse, siger pressetalsmanden hos Stockholm Politi, Ola Östereling, til Expressen.

  • Hovedpersonen selv ønsker dog ikke at tale med politiet. Men ifølge det svenske medie lagde han natten til tirsdag en hilsen til sin fans på nettet.

    Her fortalte han, at han havde det godt.

    • - Jeg har en ting at sige til jer. Alle derude kan blive kidnappet. Alle kan blive slået. Alle kan blive, jeg ved snart ikke hvad. Men jeg har det godt. Som I ser, så lever jeg, sagde kunstneren i videoen.

    Sponsoreret indhold