Krimi 6. juli 2021

Uhyggelig ulykke: Syv måneder gammel baby slemt forbrændt af hårtørrer

En syv måneder gammel baby er indlagt på hospitalet, efter hun blev slemt forbrændt i en uhyggelig ulykke med en hårtørrer
Foto: Privat

Sienna Robins lå og sov på sine forældres dobbleseng, da hun trods barikader rullede ned på gulvet.

Her lykkedes det hende til al rædsel at tænde en hårtørrer, der lå på gulvet. Den varme luft efterlod den lille pige med 2. og 3. grads forbrændinger på sit hoved og hals.

Det skriver News.com

Syv måneder gamle Sienna blev hastet til hospitalet, hvor hun hurtigt blev opereret.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: Privat

Sienna er i store smerter efter den frygtelige ulykke. Foto: Privat

Hendes små øjne hævede så meget op, at hun i tre dage ikke kunne se noget som helst. Og Sienna er i øjeblikket stadig indlagt på et hospital i Adelaide i Australien, hvor hun formentlig skal opereres hver anden dag de næste seks uger.

Efter den første operation fik forældrene nemlig at vide, at datteren skulle igennem mange flere, og at hendes hår formentlig "aldrig vil vokse tilbage på de steder, der blev slemt forbrændt".

Hendes traumatiserede forældre er nu konstant ved hendes sengekant.

Den uhyggelige ulykke skete lørdag, da Danielle Robbins og hendes mand Levi spillede brætspil i stuen med noget familie.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Den lille glade pige er nu lænket til hospitalssengen. Foto: Privat

"Siennas værelse er lige ved siden af stuen, så jeg lagde hende til at sove i vores, så vi ikke vækkede hende", står der på en GoFundMe-side.

"Jeg tjekkede til hende hvert 15. minut, og jeg lagde barikader på hver side af hende, så hun ikke kunne kravle ned (vores seng er tæt på gulvet)".

Men da Danielle alligevel hørte hårtørreren blive tændt, løb hun til soveværelset for at tjekke til datteren.

Her fandt hun Sienna ligge på ryggen på gulvet - tydeligt forbrændt.

"Jeg råbte til Levi, at han skulle tilkalde en ambulance, tog tøjet af både hende og mig og hastede ud i badet, hvor jeg lagde hende til brystet, mens jeg igen og igen hældte koldt vand over hendes hoved".

Den lille pige blev taget med til hospitalet med store brandvabler på hovedet.

"Vi, som hendes forældre, er knuste over, at sådan noget kan ske med vores lille engel".

"Vi har tilbragt de sidste fire dage i søvnmangel, uden at spise eller drikke og følelsesmæssigt drænet over den smerte, som vores lille baby konstant er i".

"Vi har grædt i dagevis, og vi ville ønske, at vi kunne tage smerten på os i stedet".

På Facebook har Danielle - der selv er sygeplejerske - beskrevet, hvordan hun føler sig som "den værste forælder i verden".

GoFundMe siden er der i skrivende stund blevet indsamlet over 75000 kroner, der skal hjælpe den lille familie igennem den svære tid.

Sponsoreret indhold