Krimi14. juli 2021

Uhyggelig tiltale: Planlagde drabet på Nicoline og sendte billede af liget

Politiet mener, at to unge mænd planlagde drabet på den 20-årige Nicoline, der for et år siden blev fundet dræbt i en lejlighed i Køge
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/nicoline.jpeg
 Foto: Privat

I dag for et år siden blev 20-årige Nicoline på brutal vis dræbt i en lejlighed i Køge. Lige siden har to unge mænd siddet varetægtsfængslet sigtet for at have gjort en alt for tidlig ende på den unge kvindes liv.

Og nu er de to mænd så blevet tiltalt for drabet.

Det fremgår af et anklageskrift, som SE og HØR har fået aktindsigt i.

”E du stolt nu”, sendte en 18-årig teenager angiveligt 14. juli 2020 sammen med et makabert billede af et lig til en 22-årig mands snapchat og Wickr-profil.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/20200715_mr_koegedrab_05.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Thairestauranten i stuen WokAmok var afspærret og blev nødt til at holde lukket, mens politiet arbejdede på gerningsstedet (Foto: Mikael Rieck)

Billedet viste den 20-årige Nicoline. Hun var blevet slået i hovedet og kvalt eller stranguleret i lejligheden på Københavnsvej i Køge oven på en thairestaurant.

Politiet mener, at den dengang 18-årige udførte selve den barbariske handling, men at han og den 22-årige forinden havde planlagt, at Nicoline skulle dø.

Den i dag 19-årige nægter sig skyldig. Det oplyser hans forsvarer Anders Riisager, der ikke ønsker at kommentere yderligere på sagen.

Rasmus Sølberg, der er forsvarer for den 23-årige, oplyser at også hans klient nægter sig skyldig.

- Vi er jo ikke dumme, der er blevet sendt nogle sms'er. Men vi nægter os skyldige, vi var jo også et helt andet sted i landet, siger forsvareren til SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/20200715_mr_koegedrab_02_0.jpg

Drabet fandt sted her 14. juli her på Københavnsvej i Køge (Foto: Mikael Rieck)

Timer før drabet havde de to mænd ifølge politiet kontakt på Messenger. Ifølge anklageskriftet skrev den ældste ”Skaf hende af vejen”, mens han på Wickr skulle have tilføjet, at han ville ”sende to personer fra Satudarah ud for at fjerne” liget, står der i anklageskriftet.

Den 23-åriges forsvarer oplyser, at hans klient gerne vil tage afstand fra Satudarah.

- Det er rent opspind, at han nogensinde har haft eller har noget med dem at gøre, siger Rasmus Sølberg.

Nicoline bliver fundet dræbt på gerningsstedet allerede død, da redningspersonalet kom. Hvad der gik forud for den makabre plan er uvist.

I dagene efter sværmede politi og teknikkere om stedet på den tæt befærdede vej, og larmen var øredøvende fra trafikken.

Alligevel kunne naboer dagen efter fortælle, at de ufrivilligt blev vidner til det brutale drab på den unge kvinde.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/20200715_mr_koegedrab_01.jpg

Foto: Mikael Rieck

- Vi hørte nogen skrige højt. På det tidspunkt vidste vi ikke, hvad det var, men det fandt vi ud af kort tid efter, fortalte en ældre nabo, der bor ved siden af gerningsstedet, dengang til SE og HØR.

Samme historie havde naboen bag ungdomslejligheden, og der gik ikke lang tid efter skriget, før de to naboer kunne høre sirenerne i det fjerne.

Klokken 15.55 fik Midt- og Vestsjælland en anmeldelse, der lød så bekymrende, at de straks sendte patruljevogne til stedet. Ifølge politiet fandt de liget af den 20-årige kvinde med svære kvæstelser kort efter deres ankomst.

Nicoline kendte de to mænd, der nu er tiltalt for drabet på hende. Ifølge Ekstra Bladet flyttede hun i ungdomsbolig i Køge i forbindelse med sin uddannelse til tømrer, og det var her de lærte hinanden at kende.

Natten til onsdag - dagen efter Nicolines død - delte hendes mor en hjerteskærende besked på datterens Facebook-profil.

"Jeg bar dig ni måneder i maven. For en tid bar jeg dig på armen, og jeg vil bære dig resten af mit liv i mit knuste hjerte".

Retssagen begynder i slutningen af september.

Sponsoreret indhold