Krimi30. november 2023

Uhyggelig tiltale mod sangskriver: Hev kvinde ind i lejlighed og voldtog hende

Manden er tiltalt for at have voldtaget en kvinde i august i år
Manden skal for retten i december.
Manden skal for retten i december.
 Foto: Ritzau Scanpix

En 49-årige mand, der blandt andet har skrevet musik for en meget kendt dansk musiker, er tiltalt i en særdeles voldsom sag om voldtægt.

Ifølge anklageskriftet, som SE og HØR har, tvang sangskriveren 3. august i år kvinden ind i en lejlighedsopgang og ind i en lejlighed i København.

Kvinden råbte "jeg skal fucking bare hjem til mig selv", men det fik ifølge anklagemyndigheden ikke den 49-årige mand til at stoppe.

I sengen i lejligheden voldtog han hende i sengen, mens han fasthold hende "ved at holde hende om halsen". Flere gange undervejs sagde kvinden i gråd "lad være, jeg vil ikke".

Sangskriveren er også tiltalt for besiddelse af narko, da han på samme tidspunkt var i besiddelse af 3,59 gram hash og 4,01 gram skunk til eget forbrug.

Han er desuden tiltalt for 2. marts i en hashbod i Pusherstreet at have været i besiddelse af 21,9 gram hash, 37,3 gram skunk og 13 almindelige joints. Politiet mener, at det var som led i den organiserede hashhandel på Christiania og dermed med henblik på videreoverdragelse.

Anklagemyndigheden går efter at få den 49-årige mand udvist at landet. Han sidder i øjeblikket varetægtsfængslet, men kendelsen har han kæret til landsretten.

Han er beskyttet af et navneforbud, derfor er SE og HØR afholdt fra at beskrive mandens identitet nærmere.

Det er uvist, hvordan manden forholder sig til tiltalen, da det ikke har været muligt at få en kommentar fra hans forsvarer.

Sponsoreret indhold