Krimi19. juli 2023

Uheld på Frederikssundmotorvejen påvirker trafikken hele formiddagen i Storkøbenhavn

Trafikken i Storkøbenhavn bliver påvirket hele formiddagen efter et uheld mellem to biler på Frederikssundmotorvejen. Det kommer til at have stor indflydelse på trafikken
Morgentrafikken er i den grad ramt af spærringen af Frederikssundmotorvejen.
Morgentrafikken er i den grad ramt af spærringen af Frederikssundmotorvejen.
 Foto: Presse-fotos.dk

Der er onsdag morgen sket et trafikuheld på Frederikssundmotorvejen, hvor to biler er kørt ind i hinanden, og det spærrer motorvejen.

Det oplyser vagtchef Peter Grønbæk fra Københavns Vestegns Politi.

Politiet modtog anmeldelsen om uheldet klokken 07.29, og et kvarters tid senere meldte vagtchefen om omfattende materiel skade. Det var lidt før klokken 08 for tidligt at sige noget klart om eventuel personskade.

Sikkert er det dog, at uheldet påvirker morgentrafikken.

- Det giver en kæmpemæssig påvirkning på alt. Det kommer til at påvirke morgentrafikken i hele Storkøbenhavn, siger vagtchefen.

Motorvejen strækker sig 34 kilometer fra Rødovre vest for København til Frederikssund.

Uheldet er sket i retning mod Frederikssund cirka 500 meter efter frakørsel 1 Ejby, skriver P4 Trafik København og Sjælland på Twitter.

Den ene bilist er efter uheldet blevet anholdt, fortæller politiet til Ekstra Bladet.

- Føreren af den ene bil er anholdt på baggrund af mistanke om påvirkning af stoffer. Og i den forbindelse har han også begået vold mod en politimand, siger Peter Grønbæk til mediet.

Der fremgår ikke nærmere om, hvad der skulle være sket mellem bilisten og betjenten. Bilisten får onsdag udtaget blodprøver, der skal vise, om han er påvirket af narkotika.

Indledningsvist var hele motorvejen spærret, men omkring klokken 08 blev to vognbaner åbnet.

På Vejdirektoratets hjemmeside fremgår det samtidig, at der er kødannelser på strækningen, og at der først ventes normal trafik op ad formiddagen.

Det er også først op ad formiddagen, at vejen tidligst forventes genåbnet ifølge Vejdirektoratet.

Sponsoreret indhold