Krimi18. marts 2022

Udvist: Tæskede og voldtog kone gennem 12 år

En afghansk mand stak sin hustru med et glasarmbånd, slog hende, da hun var gravid og voldtog hende gentagne gange gennem 12 års ægteskab
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20210111_jsu6632.jpg
 Foto: Jesper Sunesen

Straks efter brylluppet begyndte det, der bedst kan betegnes som et ægeskab fra helvede.

Retten i Glostrup har nu sat endeligt punktum i en forfærdelig sag, hvor en 34-årig afghaner igennem 12 år har mishandlet sin kone med tæsk og flere voldtægter.

Det er facit i en dom, som Retten i Glostrup har afsagt. En afghansk mand på 34 år er blevet idømt fængsel i seks år, ligesom han er blevet udvist.

Offeret blev blandt andet slået, mens hun var gravid, men nævningetinget har ikke fundet beviser for, at slagene var årsag til, at hun aborterede.

I forbindelse med dommen, der blev afsagt torsdag eftermiddag, blev kvinden desuden tilkendt en godtgørelse for tort på 150.000 kroner.

Volden begyndte tilbage i 2008, da manden stak sin hustru med et knust glasarmbånd. Forbrydelserne stod på frem til november 2020, har retten slået fast.

Parret levede på adresser i Valby, Søborg og Ballerup. I familien blev også børnene slået.

LILLEBROR DELTOG I MISHANDLING

Den nu dømte har nægtet sig skyldig, og han har på stedet anket til frifindelse i Østre Landsret.

Samtidig er offerets lillebror blevet idømt fængsel i fem måneder. Han har fået en betinget udvisning, oplyser hans forsvarer, advokat David Lublin.

Lillebroren er fundet skyldig i at have pisket søsteren med en ledning og anden vold, skriver bt.dk fredag.

I november 2020 skyldtes skader på kvinden, at hun havde åbnet en dør i hovedet på sig selv, så hun besvimede, har han forklaret.

Udsagnet er blevet forkastet af retten som utroværdigt, rapporterer bt.dk.

Et par dage senere flygtede kvinden med sine døtre til et krisecenter.

- Det, at kvinden til sidst vælger at flygte fra sin mand og fortælle myndighederne om de forfærdelige forhold, hun og børnene har været under, er sammen med den omfattende efterforskning i sagen, grunden til at det ender med dom, siger specialanklager Peter Godsk i en pressemeddelelse.

Sponsoreret indhold