Krimi11. august 2023

Ubærlig tragedie: Mand sigtet for at dræbe sin kone og 11 uger gamle datter

Et lokalsamfund i australske Rockhampton er dybt rystet, efter en mor og hendes blot 11 uger gamle baby er fundet døde – hendes mand er nu sigtet for de bestialske drab
Idyllisk ser det ud, men nu er Tayla Cox og datteren Murphy Margaret døde, og manden Matthew er sigtet for de to drab. 
Idyllisk ser det ud, men nu er Tayla Cox og datteren Murphy Margaret døde, og manden Matthew er sigtet for de to drab.
 Foto: Privat

Torsdag ilede Queensland Police til et hus i Rockhampton.

Den store udrykning var sat i gang, efter Matthew Cox, 31, var gået ind på politistationen og fortalte, at der var to døde personer på hans adresse.

Da politiet ankom, viste det sig, at der var tale om Matthew Cox' kone og deres blot 11 uger gamle datter Murphy.

News.com.au skriver, at ligene af mor og datter menes at have ligget i huset siden tirsdag.

Kort efter blev den 31-årige tv-chef anholdt, og ifølge det australske medie er han nu sigtet for drabet på sin kone og datter.

Der er endnu ikke dukket mange detaljer frem om, hvorfor Cox angiveligt valgte at tage livet af sin lille familie, men det er kommet frem, at han for et år siden var i behandling på en psykiatrisk afdeling.

Lokalsamfundet er i chok og mindes Tayla Cox som en glad og smilende kvinde, som havde en positiv indvirkning på sine omgivelser.

Tilbage i 2012 udtalte Tayla sig til et lokalmedie, hvor hun fortalte om, hvordan skumle mænd ofte kørte til Rockhampton, hvor hun er vokset op, for at lægge an på unge kvinder.

– De er slet ikke tiltrækkende og er skumle. Mange mænd bliver virkelig fulde og forsøger at score piger hele tiden, fortalte hun dengang.

Tayla og Matthew blev gift i 2021 efter at have dannet par siden 2015.

Sponsoreret indhold