Krimi19. maj 2020

Twilight-stjerne og hans kæreste fundet død i Las Vegas under "mystiske omstændigheder"

Twilight-stjernen Gregory Tyree Boyce og hans kæreste er blevet fundet døde i deres hjem i Las Vegas under dét, der betegnes som ”mystiske omstændigheder”
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2020-05-19_kl._09.09.55.png
 (Foto: Privat/Instagram)

Den amerikanske skuespiller Gregory Tyree Boyce, 30, samt hans 27-årige kæreste er blevet fundet døde i deres hjem i Las Vegas.

Det skriver E ! News.

Ifølge mediet var det skuespillerens fætter, der fandt ligene af Gregory Tyree Boyce og Natalie Adepoju i parrets hjem i Las Vegas under dét, der ifølge myndighederne beskrives som ”mystiske omstændigheder”.

De tragiske fund blev gjort den 13. maj.

- Gregs fætter bemærkede, at Gregs bil stadig holdt ved huset. Det undrede ham, da Greg efter planen skulle være i Los Angeles. Hans fætter kiggede til ham og fandt dem, fortæller en kilde til det amerikanske medie.

Det er stadig et mysterie, hvad der har kostet det unge par livet. Der vil stadig gå noget tid, før der er er svar på de toksikologiske undersøgelser.

30-årige Gregory Tyree Boyce udtalte sidste år i december, at han længe ikke troede, at han ville blive 30 år.

- På et tidspunkt tænkte jeg ikke, at jeg ville nå at blive 30 år, skrev han på sin instagram-profil i forbindelse med sin 30-års fødselsdag tilbage i februar.

- Gennem årene har jeg som alle andre taget dumme beslutninger, men i dag er én af de dage, hvor jeg reflekterer over én af de bedre. Hvilket tidspunkt at være i live på, skrev Gregory Tyree Boyce.

Den 30-årige skuespiller huskes især for sin rolle i den første Twilight-film fra 2008, hvor han spillede Tyler Crowley, der var forelsket i Kristen Stewarts karakter, Bella Swan.

Gregory Tyree Boyce var for nylig flyttet til Las Vegas for at være tættere på sin familie. Han efterlader sig blandt andet en 10-årig datter.

Sponsoreret indhold