Krimi5. april 2020

Tvillinger født under pandemi får navnene Corona og Covid

Et sæt nyfødte tvillinger har fået nogle opsigtsvækkende navne
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/shutterstock_editorial_606983ci.jpg
 Foto: MEGA

Hvad skal barnet hedde?

Et meget vigtigt og betydningsfuldt spørgsmål, som alle vordende forældre stiller sig selv i flere måneder.

Nogle vælger at opkalde deres børn efter ældre familiemedlemmer. Andre går med nogle mere trendy navne. Og så er der andre, der bliver inspireret af, hvad der foregår for tiden.

Og det må man sige, at et par nybagte forældre i Indien har gjort. Ifølge britiske Metro har Preeti Verma og hendes mand valgt at kalde deres tvillinger, en pige og en dreng, for Corona og Covid.

- Fødslen skete, efter vi skulle overkomme flere vanskeligheder, og derfor ville min mand og jeg gerne gøre dagen mindeværdig. Ja, virussen er farlig og livstruende, men dens udbrud har fået folk til at fokusere på rengøring, hygiejne og indberegne andre gode vaner, fortæller Preeti Verma til det indiske nyhedsbureau PTI, der tilføjer mere om det usædvanlige navnevalg:

- Derfor tænkte vi på de navne. Da de hospitalsansatte også begyndte at kalde babyerne for Corona og Covid, så besluttede vi os endeligt for at opkalde dem efter pandemien, forklarer hun.

Den nybagte mor fortæller også om en ganske dramatisk fødsel, der endte i kejsersnit: Hun fik veer den 26. marts, og hendes mand ringede efter en ambulance.

Hospitalskøretøjet blev dog stoppet adskillige gange af politiet, da biler og varevogne ikke må køre på vejene grundet lockdown i Indien.

Børnene kom til verden den 27. marts tidligt om morgenen, og en talsperson for hospitalet fortæller, at tvillingerne nu er blevet udskrevet med deres forældre.

Sponsoreret indhold