Krimi 15. maj 2020

Tv-stjerne anholdt i sex-razzia

En kendt, svensk tv-stjerne er i nat blevet anholdt for sexovertrædelser
Foto: MEGA (arkivfoto)

I forbindelse med en målrettet indsats har politiet i Sverige blandt andet anholdt en tv-kendis, der angiveligt skulle have købt sex af en prostitueret.

Det skriver den svenske avis Expressen.

Manden, der i avisen beskrives som både ”entreprenør” og ”tv-stjerne”, blev anholdt som en del af en større politi-razzia, hvor målet var at pågribe sexkøbere, der har besøgt diverse adresser i Sverige, hvor prostituerede mistænkes for at sælge sex.

I Sverige er det ikke ulovligt at sælge sex – men det er ulovligt at købe det.

Og det er altså i den forbindelse, at tv-kendissen, og flere andre, er blevet anholdt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Noget tyder på, at politiet har holdt øje med en adresse i Stockholm i enlængere periode.

Tv-personligheden blev pågrebet, da han forlod lejligheden, og en nabo fortæller ifølge den svenske avis, ”at det civile politi tidligere på ugen spurgte om kode til trappeopgangen”, hvor handlen med sex skulle have fundet sted.

Det svenske politi er sparsomme med oplysningerne om anholdelsen, som skete natten til fredag og kan ikke umiddelbart hverken be- eller afkræfte, at anholdelsen har fundet sted:

- Jeg kan ikke fortælle nogle detaljer om de anholdelser vi har foretaget i løbet af natten, forklarer politiinspektør Simon Häggström, som er ansat i det svenske politis operative afdeling, NOA, og arbejder i afdelingen, der søger at bekæmpe menneskehandel.

Det er altså endnu uvist, hvilken svensk tv-kendis der er tale om.

Ifølge samme svenske avis foretog politiet tilbage i februar en lignende politiaktion. Her blev 41 mænd anholdt for mistanke om køb af seksuelle ydelser i Stockholm.

Sponsoreret indhold