Krimi9. marts 2021

Tusindvis af danskere samles til fest på torsdag

Busser fra nær og fjern vil køre festglade danskere til København på torsdag
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/distoriton.jpg
 Foto: Thomas Rousing/Ritzau Scanpix

Nu på torsdag 11. marts, på årsdagen for statsministerens første massive nedlukning af Danmark, vil busser fra omkring 35 større byer samle danskere op og fragte dem til hovedstaden, hvor 15 forskellige artister ifølge arrangørerne vil spille op til bal for de fremmødte.

Det skriver berlingske.dk

Det er blandt andet Rasmus Nøhr, Sukkerfabrikken og Kadikadizza, der skal optræde.

For de over 6.000 Facebook-brugere, der har meldt sig som deltagende eller interesserede til begivenheden, vil der desuden være mulighed for køb af mad og drikke, opstillede toiletfaciliteter og sågar et legeområde for børn.

Men det er ikke ulovligt, for den såkaldte genåbningsfest, som foreningen, der kalder sig Frihedsbevægelsens Fællesråd, står bag, er godkendt af både Københavns Kommune og Københavns Politi, fordi det er en demonstration, skriver b.dk.

Artiklen fortsætter efter opslaget...

Og det giver slet ingen mening, siger Jasper Jensen til Berlingske.

Han er leder af Christiania-spillestedet Loppen, der som mange andre koncertarrangører har kæmpet for overlevelse, blandt andet ved at samle penge ind fra private donorer.

»Jeg synes bestemt ikke, det er fair. Vi spillesteder overholder jo alle de regler, der er, og lægger os fladt ned. Sådan er vilkårene, og så håber vi på, at der kommer nogle bedre tider,« siger han.

Berlingske har forsøgt at få fat på arrangørerne, Frihedsbevægelsens Fællesråd, men uden held.

Sponsoreret indhold