Krimi8. marts 2019

Trippelmorders rystende tilståelse: Så livet forsvinde ud af hendes øjne

33-årige Chris Watts udryddede på bestialsk vis hele sin familie. Han afsoner fem livstidsdomme, men nu er der nye oplysninger, om hvad der skete den skæbnesvangre aften
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/familien_0.jpg
 Foto: Facebook

I en rolig stemme forklarede Chris Watts til efterforskere, hvad der skete natten til 13. august 2018, da han kvalte sin gravide kone, og bagefter knuste sin to små døtre ved hjælp af den yngstes yndlingstæppe.

Efterfoskere interviewede Chris Watts i fængslet i Wisconsin. De spurgte ham om drabet på hans 34-årige kone Shanann og parrets døtre Bella og Celeste på fire og tre år.

Det skriver People, som har fået aktindsigt i afhøringsrapporten.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega263652_001.jpg
 Foto: MEGA

Chris Watts tilstod de tre drab på sin kone og to små piger (foto: MEGA)

Chriss Watts sagde til efterforskerne, at han 'følte at nogen havde kontrollen over ham', den dag han to livet af sin familie, og at 'han ikke var i stand til at kæmpe imod.

Lig i bilen

Under hans tilståelse beskrev han også, hvordan han og konen havde sex, da hun kom hjem fra en forretningsrejse til Arizona. Få timer efter havde parret et skænderi, hvor han indrømmede at have en affære og fortalte, at han ikke elskede hende.

Hun truede med at forlade ham og tage børnene. Og det fik ham angiveligt til at gå amok på hende.

'Tiden stod stille, og han så livet forsvinde ud af hendes øjne', står der i rapporten.

'Men han kunne ikke slippe grebet om hendes hals, står der videre.

Den nyligt frigivet tilståelse kaster nyt lys på de brutale drab. Ifølge People tilstod Chris Watts at have kvalt sin kone og putte hendes lig i hans bil, før han kørte til et afsides område, hvor han kvalte begge piger.

Datter så drab

- Det var som om, jeg så en anden person holde mine hænder og stoppe mig i at give slip, har trippelmorderen angiveligt sagt til efterforskerne.

Efter konens død har Chris Watts fortalt, at hans ældste datter Bella kom ind i soveværelse og spurgte:

- Hvad er der galt med mor?

Han fortalte datteren, at 'mor ikke havde det så godt'.

Efter drabet på konen, står de i rapporten, at han pakkede liget med ansigtet ned af ind i et lagen, og forsøgte at 'bære Shanann ned af trapperne men tabte grebet, og var i stedet nødt til at trække liget ned af trapperne'.

Efter at have puttet liget i bilen sammen med de to levende børn, kørte Chris Watts til en afsides oliemark, hvor politiet altså senere fandt de tre lig.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega320717_001.jpg
 Foto: MEGA

Her fandt politiet de tre lig (foto: MEGA)

Her fjernede han Shananns lig fra bilenog lagde det på jorden, før han tog livet af de to små piger.

Bella så ham dræbe Celeste, og bad sin far, om ikke også at gøre det samme mod hende.

I november sidste år kendte Watts sig skyldig i alle tre drab. Han afsoner fem livstidsdomme uden mulighed for prøveløsladelse.

Chris Watts havde angiveligt en affære med sin kollega på tidspunktet for drabene. Myndighederne har ment, at motivet var en form for 'frisk start' med sin elskerinde.

Sponsoreret indhold