Krimi16. september 2021

Treårig dreng mister livet efter ulykke

Drengen er død som følge af en ulykke på en legeplads
https://imgix.seoghoer.dk/politi_3.jpg
 Foto: Politi.dk

En dreng på tre år har torsdag mistet livet efter en ulykke, der fandt sted onsdag på en daginstitution i Nyborg Kommune.

De pårørende er underrettet.

Det skriver Fyns Politi på Twitter.

Artiklen fortsætter under tweetet ...

Ulykken skete onsdag eftermiddag på en legeplads i Naturbørnehaven Myretuen i Ullerslev, og der blev slået alarm klokken 13.39.

Der blev ydet førstehjælp på stedet, og han blev kørt fra stedet i en ambulance til Odense Universitetshospital. Men han liv kunne ikke reddes.

Dødsårsagen er ikke meldt ud.

Der blev tilkaldt krisepsykologer til institutionen efter den alvorlige ulykke.

På grund af ulykken aflyste borgmester i Nyborg Kommune Kenneth Muhs (V) et pressemøde om kommunens budgetforlig. Pressemødet skulle have fundet sted onsdag aften.

Borgmesteren fortæller i en skriftlig kommentar, at han er dybt berørt af hændelsen og dødsfaldet.

Han har kaldt de ansatte i naturbørnehaven sammen til et møde klokken 18.30, hvor der vil være kriseberedskab til stede.

- Min dybeste medfølelse og tanker går til familien og de efterladte. Mine tanker går også til børn, forældre og ansatte på institutionen, udtaler borgmesteren.

- I morgen tidlig vil der blive taget hånd om de forældre og børn, der møder ind i institutionen, og der vil også her være psykologbistand til rådighed.

- Vi vil nu bruge de kommende dage på at gøre alt, hvad der står i vores magt, for at alle omkring institutionen - det være sig familier, pårørende og ansatte - kommer bedst muligt igennem denne helt igennem ulykkelige situation, udtaler Kenneth Muhs.

Omstændighederne omkring ulykken bliver stadig efterforsket af Fyns Politi.

Sponsoreret indhold