Krimi6. oktober 2022

Tre personer er varetægtsfængslet for drab

De tre personer er sigtet for at have dræbt en 53-årig mand, der mandag blev fundet død i sit hjem i Vordingborg
Politibil i Vordingborg
En 53-årig er mandag blevet fundet død i sit hjem i Vordingborg.
 Foto: Presse-Fotos

Tre personer er blevet varetægtsfængslet frem til 31. oktober for drabet på en 53-årig mand, der mandag blev fundet død i sit hjem i Vordingborg. Der er tale om to mænd på henholdsvis 18 og 22 år og en kvinde på 20 år.

Det fortæller specialanklager Susanne Bluhm til Ritzau.

Politiet anholdte onsdag aften to mænd og to kvinder i sagen. Alle fire er fra Vordingborg. Det skrev Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi torsdag formiddag i en pressemeddelelse.

Tre af de anholdte blev torsdag klokken 11 fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Nykøbing Falster. De er sigtet for i fællesskab at have dræbt den 53-årige mand.

Den fjerde anholdte - en 50-årig kvinde - er blevet løsladt.

Den 53-årige mand blev fundet død mandag morgen omkring klokken 08.30 i sit hjem på Chr. Winthers Vej i Vordingborg.

Politiet oplyste efterfølgende, at manden sidst blev set i live lørdag aften klokken 22.30.

Siden fundet af manden har politiet efterforsket sagen. Blandt andet har hundepatruljer og droner undersøgt gerningsstedet.

Onsdag kunne politiet så anholde fire mistænkte. Det skete ved en koordineret anholdelses- og ransagningsaktion på flere adresser i Vordingborg.

- Jeg er meget tilfreds med, at vores efterforskningsarbejde - med god hjælp fra borgerne i området - har ført til anholdelser og sigtelser i denne alvorlige sag, siger vicepolitiinspektør Rune Dahl Nilsson fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi torsdag i pressemeddelelsen.

Sponsoreret indhold