Krimi27. april 2020

Tre drenge lavede uskyldig dørfis: Endte i ufattelig tragedie

De tre 16-årige drenge Daniel Hawkins, Jacob Ivascu og Drake Ruiz har været uadskillelige siden femte klasse. En uskyldig drengestreg skulle ende med at blive deres død
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2020-04-27_kl._09.32.07.png
 Foto: Privat

19. januar startede som mange andre for de tre bedste venner fra Californien.

Den søndag endte de 16-årige drenge nemlig med at holde en sleepover sammen med to af deres yngre søskende og en ven hos Daniel Hawkins.

Det skriver People.

Gruppen spillede lidt fodbold, før de gik ud for at lege dørfis. Den velkendte og gamle leg, hvor børn ringer på en dørklokke for så at løbe væk igen, inden døren bliver åbnet.

De tre teenagere hoppede sammen med to af drengenes mindre brødre ind i en Toyota Prius, hvor deres gode ven Sergio Campusano var chauffør.

Sammen kørte de hen til en nabos hus. De valgte huset, hvor der var LED-lamper i vinduet.

  • - Vi så i vinduet lyset fra de der LED-lamper, som en masse børn har på deres værelser. Så vi tænkte: ”Se! De har børn. De skal nok tage det pænt”, fortæller Sergio om den skæbnesvangre aften.

Joshua gik op og ringede på dørklokken, mens de andre spændt sad og kiggede på. Da han var på vej væk fra døren, hørte han nogen dreje låsen.

Alle hoppede de ind i bilen og stak af, men den 42-årige ejer af huset Anurag Chandra satte sig angiveligt også ind i sin bil for at jagte de unge ballademagere.

Han smadrede her angiveligt sin bil ind Priusen, hvilket fik bilen med de unge drenge til at køre af vejen og direkte ind i et træ.

De tre bedste venner mistede livet, mens tre andre blev indlagt på hospitalet.

Det skriver det amerikanske medie People videre.

Den 42-årige mand blev anholdt. Han er blevet sigtet for tredobbelt drab og tre forsøg på manddrab. 21. februar nægtede han sig skyldig.

Siden den fatale ulykke har familien flere gange delt drengenes historie for at advare andre om de uhyggelige konsekvenser.

”Vi er alle vokset op med dørfis. Ingen ville da nogensinde have tænkt på at tage livet af et barn på grund af det. Der er så meget vejvrede nu og alt for mange syge mennesker”, siger Drake Ruiz’ mor, Debbie Ruiz.

Familien vil have retfærdighed og for at hylde de tre unge drenge har de startet en hjemmeside som hedder ”Rememberthe3.com”.

”Jeg vil ikke have, at de bare bliver en del af statistikken – sådan ”åh tre drenge blev dræbt”, siger Daniel Hawkins far, Craig.

Drenges familie holdt en mindehøjtidelighed for trioen og for to dage siden blev de begravet ved siden af hinanden.

- Vi kunne ikke nænne at skille dem ad - ikke engang i jorden, siger Daniels mor, Janet.

Sponsoreret indhold