Krimi25. august 2023

Torsdag var den gal igen: Falsk bankbud snød fire ældre

Denne gang lykkedes det gerningsmanden at lokke fire kreditkort ud af borgerne, hvoraf der i to tilfælde blev hævet et beløb
Visa Dankort fotograferet den 27. august 2020.
Den ukendte bankmand er gået efter de ældre borgere i den jyske by.
 Foto: Emil Helms/Ritzau Scanpix

En falsk bankmand er i øjeblikket på spil i Holstebro.

Torsdag fik fire ældre borgere nemlig franarret sig deres kreditkort efter et besøg af en ung mand, der påstod han var fra banken.

Det skriver TV Midtvest.

- I alle fire tilfælde lykkedes det den unge mand at lokke kortet fra de ældre, og i to tilfælde er der også hævet et beløb på kortene, oplyser politikommissær Knud Lauridsen fra lokalpolitiet i Holstebro.

Den falske bankmand har angiveligt været på spil hos de jyske borgere i tidsrummet mellem 13.30-15.00, og politikommisæren mener, at der er tale om den samme gerningsmand.

Ofrene har beskrevet manden som udenlandsk af udseende, og han var iført en sort T-shirt samt en striktrøje.

Ikke første gang

Det er ikke første gang i denne uge, at Midt -og Vestjyllands politikreds har haft problemer med denne type af kriminalitet.

Onsdag faldt fire ældre kvinder fra Viborg nemlig i en lignende fælde, da ukendte gerningsmænd påstod, de var fra banken og troppede op på kvindernes adresser. Her lød det dog, at banken, grundet for mange indbrud i de pågældende boligområder, var nødt til at tage deres kreditkort af sikkerhedsmæssige årsager.

- Men det var så også en løgn, for der har ikke været indbrud i de områder for nyligt, fortalte Kim Steiniche fra lokalpolitiet til TV Midtvest.

Sponsoreret indhold